15 bin TL'ye alınacak telefon önerisi

Elptra203

Hectopat
Merhaba yeni bir telefon almak istiyorum ama hangi markadan alsam bilemedim. Kamerası idare etmelik milletin içine girince bu kalite falan ne demesinler. Oyunları oynatacak bir cihaz olsa iyi olur.

iPhone 12 mini . fakat sarj sorun .

Dilerseniz a54 alabilirsiniz fakat tavsiyem A34'den yanadır aradaki fiyat farkına değmez.

Samsung Galaxy A34, uzun vadede iş görür, kendimde kullanıyorum, cihaz hakkında sorularını da sorabilirsin.

Merhaba yeni bir telefon almak istiyorum ama hangi markadan alsam bilemedim. Kamerası idare etmelik milletin içine girince bu kalite falan ne demesinler. Oyunları oynatacak bir cihaz olsa iyi olur.

A52 kullaniyorum gayet iyi

A52 kullaniyorum gayet iyi
Eski.
O telefonun kronik sorunu vardı yanlış değilsem ve şuan ki fiyatı hiç hiç alınabilir düzeyde değil.

Hocam Samsung'larda bir süre sonra ekran yanması oluyor sizde oldu mu?

Ekran yanması daha çok kullanımla alakalı evimde 4 Samsung telefon var hiç karşılaşmadım A7 2017'de bile yok.

Hocam çıkabilirsem max 18k ya çıkabilirim s21 veya s22 mi alsam bilemiyorum

Samsung Galaxy A34, uzun vadede iş görür, kendimde kullanıyorum, cihaz hakkında sorularını da sorabilirsin.
Hocam kamera veya oyun performans nasıl kasma sorunu vb var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…