Hocam cihaz beni memnun etti, kasma donma yok, oyunlarda aman aman performans beklemeyin f/p cihaz sonuçta, kendisinde pubg oynadım en düşük grafiklerde 60fps destekliyor fakat fortnite mobile oyununda kasmalar başlıyor, fortnite da çok keyifli oynamıyor onaması ama günlük kullanım için çok akıcı bir cihaz, kamera olarakta ortalama. Eğer bütçeyi aşabilirseniz S23FE cihazınıda öneririm, işlemcisi daha yüksek oyun oynamak için vs. ama Galaxy A34 de günlük kullanım için gayet yeterli.Hocam çıkabilirsem max 18k ya çıkabilirim s21 veya s22 mi alsam bilemiyorum
Hocam kamera veya oyun performans nasıl kasma sorunu vb var mı
2 yıldır kullanıyorum bir problemle karşılaşmadım gayet iyi çalışıyor kasma donma çok az oda normal çünkü ağır uygulamalar yüklüHocam samsunglarda bir süre sonra ekran yanması oluyor sizde oldu mu
Evet fiyati biraz uçuk donanımına göre ama ben kullandiğim için problem yaşıyacağinı sanmadiğim için önerdim a55 de alinabilir fiyatları güncel olarak bilmiyorumA52 eskidi artık, tabiki hala güncelleme alıyor fakat ileriye dönük bir cihaz olarak A34 ve ya A54 A55 cihazları daha mantıklı gibi duruyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.