15 bin TL'ye ASUS Vivobook 15 alınır mı?

Bütçe
15000

ahmttrn

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2021
Mesajlar
4.500
Çözümler
57
Yer
İstanbul
Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Konuyu çok uzatmadan kısaca anlatacağım detaylı olarak konuşuruz gerisini zaten. Bu laptopu almayı düşünüyorum. Ablam için normal kullanım oyun için işi yok. Depolama olarak rahatlıkla yeterli olacaktır. RAM olarak da ileride ben arttırırım zaten. İşlemci olarak i5 12.nesil olması rahatlıkla işini görecektir diye düşünüyorum. Gerek tasarım olarak gerek de tercih edilmesi anlamında dikkat çekiyor. ASUS yazılım konusunda özellikle sevdiğim bir marka olduğu için tercih ediyorum. Sizin fikirleriniz neler? Pek göremedim sıfır laptop bu fiyata bu özelliklere ama yine de sorayım. Link bırakayım. Kredi ile alacağım için Max 15000TL
 

Dikkatımı çekti. Satıcı da güzel puanı vs İstanbul'da olması. RAM olarak da iyi arttırmama gerek kalmaz bir süre daha. Onun dışında işlemci olarak aynı olsa da Ethernet girişi olması da artı. Klavye aydınlatması da mevcut. Alınabilir onun dışında gözümden kaçan bir şey yok sanırım.

@Kaan Diktaş @GFYT @Yener K. Hocam sizin düşünceleriniz nedir? Daha fazla beklememe gerek yok. Aslında ilk ürünü ablam daha çok beğendi. Haklı olarak tasarımı ve renk olarak daha güzel. Ama baktığım zamanda donanım yönünde daha üstün. Siz ne düşünürsünüz bu durumda? Kredi ile 17 bin geliyor. 1000TL fark değer aslında.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı