15 bin TL'ye başlangıç için elektrogitar, amfi ve diğer donanımlar önerisi

Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Daha önce birkaç kez gitar çalmayı öğrenmeye çalıştım. Temel akorları biliyorum ama yine de giriş seviyesi ve uzun süre kullanabileceğim bir elektrogitar arıyorum. 15 bin TL bütçem var, birkaç bin TL arttırabilirim. Bu fiyata amfi, ekipman, askı vb. şeyler de olsun. Tercih olarak Ibanez düşünüyorum. Manyetik dizilimi olarak; hsh ile hh arasında kaldım. Bir de renk olarak siyah olursa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
HSH ile HH arasında çok bir fark olduğu söylenemez, 15k'ya bu kadar ekipman biraz zor. En kötü amfi 5k-4k arasında zaten, markayıda aklınızda belirlemişsiniz. Bütçenize göre seçmeye çalışın. Amfi olarak Marshall MG10 olabilir. Gitar için bunlara bakabilirsiniz;

HSH ile HH arasında çok bir fark olduğu söylenemez, 15k'ya bu kadar ekipman biraz zor. En kötü amfi 5k-4k arasında zaten, markayıda aklınızda belirlemişsiniz. Bütçenize göre seçmeye çalışın. Amfi olarak Marshall MG10 olabilir. Gitar için bunlara bakabilirsiniz;

Önerileriniz için teşekkür ederim. Üstteki gitar hoşuma giden bir modeldi, tam emin olamamıştım. Kozmos'un şöyle bir amfisi vardı, birkaç yerde beraber kullanan görmüştüm. 5 W amfi yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-10-22-08-09-10-286_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-22-08-09-10-286_com.android.chrome.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 5
Önerileriniz için teşekkür ederim. Üstteki gitar hoşuma giden bir modeldi, tam emin olamamıştım. Kozmos'un şöyle bir amfisi vardı, birkaç yerde beraber kullanan görmüştüm. 5 W amfi yeterli olur mu?
Uzak durun, düşük watt amfiler yüksek gainli metal tonlarında boğuk bir ses verecektir. Zira kozmosun her ürününden uzak durun. Benim önerim biraz bütçeyi zorlayıp Volt1 gibi bir ses kartı almanız.

Uzak durun, düşük watt amfiler yüksek gainli metal tonlarında boğuk bir ses verecektir. Zira kozmosun her ürününden uzak durun. Benim önerim biraz bütçeyi zorlayıp Volt1 gibi bir ses kartı almanız.

Tamam, teşekkür ederim. O zaman biraz daha biriktirip daha güçlü bir amfi ya da ses kartı alırım. Hangi amfi veya ses kartını önerebilirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı