bir de yanında 144hz monitör olacak sanırım o zaman sıkıntı olur.Kas gücü yeter ise 2K kullanabilirsiniz ama yetmez gibime geliyor.
Bunun renk kalitesi düşük ama olmaz derseniz yukarıda atılan ASUS TUF'u alabilirsiniz.Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.529,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir de yanında 144Hz monitör olacak sanırım o zaman sıkıntı olur.
Aslında benim aklımda daha büyük ekran vardı 27 inç vs. o boyutlarda önerme şansınız var mı?
Teşekkürler hocam, bir sorum daha olacakYan monitör problem yaratmaz.
Aynı monitörün 27 inç hali.Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam tahmini ne zaman geri dönersiniz?Yarın detaylıca bakacağım @Prokas. Şu anlık sadece fare için el ölçüsü ve tutuşu istiyorum konu sahibinden. Siz monitörü önerin ben ona göre ayarlarım.
Merhaba, şimdi yazacaktım tam.Teşekkürler hocam, bir sorum daha olacak. Bu monitörde ghosting gibi bir sorun yaşamam değil mi? Çünkü bazen FPS oyunları da oynuyorum
Hocam tahmini ne zaman geri dönersiniz?
Yaşamazsın, renkleri zayıf ama.Teşekkürler hocam, bir sorum daha olacak. Bu monitörde ghosting gibi bir sorun yaşamam değil mi? Çünkü bazen FPS oyunları da oynuyorum.
Öncelikle çok teşekkür ederim ama klavyenin tuşlarını pek beğenemedim onu değiştirebiliyor muyuz? ve bir de sadelikten çok biraz daha rgb seviyorum. Başka önerebileceğiniz modeller var mı?Merhaba, şimdi yazacaktım tam.
Klavye olarak kesinlikle bunu tercih edin.
Fare olarak:
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kulaklık olarak ise:
Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yaşamazsın, renkleri zayıf ama.
@382019Öncelikle çok teşekkür ederim ama klavyenin tuşlarını pek beğenemedim onu değiştirebiliyor muyuz? ve bir de sadelikten çok biraz daha rgb seviyorum. Başka önerebileceğiniz modeller var mı?
Değiştirebilirsin tabii ki.Öncelikle çok teşekkür ederim ama klavyenin tuşlarını pek beğenemedim onu değiştirebiliyor muyuz? ve bir de sadelikten çok biraz daha rgb seviyorum. Başka önerebileceğiniz modeller var mı?
Alırken bir seçenekten mi değiştiriyoruz ve bir de gelmesi ne kadar sürer? Olurda bir gün garantiye gitmesi gerekirse ne gibi bir yol izleyebilirim?Değiştirebilirsin tabii ki.
Kendiniz sonradan satın alabilirsiniz, 13 gün sürer en fazla.Alırken bir seçenekten mi değiştiriyoruz ve bir de gelmesi ne kadar sürer? Olurda bir gün garantiye gitmesi gerekirse ne gibi bir yol izleyebilirim?