15 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Witch_King

Decapat
Daha fazla  
15.000 TL civarı güzel bir hazır sistem önerebilir misiniz? Oynayacağım oyunlar:
  • GTA V
  • Rust.
  • Sea of Thieves.
  • Minecraft.
  • FiveM.

Son düzenleyen: Moderatör:
@FeritS0 @KomutanLogarra hocam fiyat bandını biraz daha yükseltsem 20.000 TL civarına daha güzel bir sistem önerebilir misiniz rica etsem? Şimdiden teşekkürler.

İşlemci Ryzen 5 5600
Anakart MSI B450M Pro Max2
RAM Corsair
Kasa MSI
O işlemciye en azından bir hava soğutucu da gerekiyor
O da https://www.akakce.com/islemci-sogu...zer-dkccx127-amd-intel-fiyati,1426993403.html bu olabilir ya da soğutucu için diğer arkadaşlardan da öneri alırsın.

@FeritS0 @KomutanLogarra hocam fiyat bandını biraz daha yükseltsem 20.000 TL civarına daha güzel bir sistem önerebilir misiniz rica etsem? Şimdiden teşekkürler.

THE-VOK II / INTEL Core i3 13100F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bunu alırsan Hogwarts Legacy ve Rust hariç her oyunu Ultra da minimum 60 FPS oynarsın.

Ryzen önerecektim ama çok ısınıyor diye Intel seçtim mecbur. 7000 serisi Ryzen bulabilirsen al :D

THE-VOK II / INTEL Core i3 13100F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bunu alırsan Hogwarts Legacy ve Rust hariç her oyunu Ultra da minimum 60 FPS oynarsın.

Ryzen önerecektim ama çok ısınıyor diye Intel seçtim mecbur. 7000 serisi Ryzen bulabilirsen al :D
Bunu almak yerine zaten biraz daha eklese 4060 Ti 5600'lü sistem geliyor. AMD Ryzen çokta ısınmıyor gayet iyi bir işlemci ve performansıda yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı