15 bin TL'ye işlemci önerisi

Bütçe
15000
Ryzen'lere güven özellikle 3D işlemcilere.

Ryzen'lara güvendim zaten oyunda güvenim tam. 6600H var canavar gibi işlemci oysaki laptop 18bin TL. Açmadığı oyun yok. Ama hocam kabul edin İntel diğer işlerde her türlü daha iyi. Örneğin Render vs.

Ryzen'lara güvendim zaten oyunda güvenim tam. 6600H var canavar gibi işlemci oysaki laptop 18bin TL. Açmadığı oyun yok. Ama hocam kabul edin Intel diğer işlerde her türlü daha iyi. Örneğin render vs.

İki firmanında artıları eksileri var tabii ki. Rekabet iyidir hocam zamanında Intel'in neler çektirdiğini biliyoruz.

Hocam bende baktım aklımdaki tek işlemci bu biraz daha araştırıp sonucunda daha iyisini bulamazsam bu işlemciyi sipariş vereceğim.

Hocam sadece işlemci alacağım 15k ya.

7800x3D'yle temeli at anakart RAM ile binayı dik efsane olur tabii mevcut PSU ve soğutucu nedir?

Tam da aklımda olan plan bu eğer 7800x3D kararımı verirsem dediğinizi yapacağım.
PSU 500W olması lazım markası aklımda değil ama bilinmedik bir marka.

Hocam bende baktım aklımdaki tek işlemci bu biraz daha araştırıp sonucunda daha iyisini bulamazsam bu işlemciyi sipariş vereceğim.

Hocam sadece işlemci alacağım 15k ya.

Hocam sen al arkadaşların önerdiği buydu zaten RAM'i 32 GB almaya çalış bütçen yeterse.

Hocam bu konuda çoğu kişi 7800x3D önermiş tam ısındım derken gelip bunu dediniz.
Neye dayanarak güven olmaz mesela ne sebepten dolayı tercih etmemeliyim.

Güven derken ona güvenmelisin anlamında demiş arkadaş.:)

Genellikle bu 2 işlemci arasında kaldım oyun için. Aralarında ortalama 2000tl civarı fark var sizce hangisini tercih etmeliyim sadece oyun

Güven derken ona güvenmelisin anlamında demiş arkadaş.:)

Kusura bakmayın yanlış okumuşum :)

Hocam bu konuda çoğu kişi 7800x3D önermiş tam ısındım derken gelip bunu dediniz.
Neye dayanarak güven olmaz mesela ne sebepten dolayı tercih etmemeliyim.

Ben Ryzen'e güven dedim kral, arkadaşa cevap verdim yanlış anlama 7800x3DDen vazgeçme :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı