Ben direk Ryzen'lara güvenemiyorum maalesef oyun dışındaki konularda.
Ryzen'lere güven özellikle 3D işlemcilere.
Ryzen'lara güvendim zaten oyunda güvenim tam. 6600H var canavar gibi işlemci oysaki laptop 18bin TL. Açmadığı oyun yok. Ama hocam kabul edin Intel diğer işlerde her türlü daha iyi. Örneğin render vs.
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim anlamadığım 15k sadece işlemcimi yoksa hepsi dahil mi?
7800x3D'yle temeli at anakart RAM ile binayı dik efsane olur tabii mevcut PSU ve soğutucu nedir?
Hocam bende baktım aklımdaki tek işlemci bu biraz daha araştırıp sonucunda daha iyisini bulamazsam bu işlemciyi sipariş vereceğim.
Hocam sadece işlemci alacağım 15k ya.
Ryzen'lere güven özellikle 3D işlemcilere.
Hocam bu konuda çoğu kişi 7800x3D önermiş tam ısındım derken gelip bunu dediniz.
Neye dayanarak güven olmaz mesela ne sebepten dolayı tercih etmemeliyim.
Güven derken ona güvenmelisin anlamında demiş arkadaş.
Hocam bu konuda çoğu kişi 7800x3D önermiş tam ısındım derken gelip bunu dediniz.
Neye dayanarak güven olmaz mesela ne sebepten dolayı tercih etmemeliyim.
Ben Ryzen'e güven dedim kral arkadaşa cevap verdim yanlış anlama 7800x3DDen vazgeçme