En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.799,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu ikisi ise 16K ediyor, uzun vadeli bir yatırım olarak önerebilirim.
ben 14700k kullanıyorum canavar gibi render alıyorum ama bekleyebilirsen 15 serisini bekle şu anda alma işlemci..intel evet o yunlarda bir tık geri ama render işi intel işlemcilerin işi
ben 14700k kullanıyorum canavar gibi render alıyorum ama bekleyebilirsen 15 serisini bekle şu anda alma işlemci..intel evet o yunlarda bir tık geri ama render işi intel işlemcilerin işi
14 serisi sıkıntılı çıktılı. son zamanlarda fena ısınma kapanma sorunları ortaya çıktı. intel güncelleme getirdi ama nafile sıcaklığa bir nebze çözüm bulmuşlar ama frekans değerlerini geri çekmişler. 15 de böyle olacağa benziyor sanırım
14 serisi sıkıntılı çıktılı. son zamanlarda fena ısınma kapanma sorunları ortaya çıktı. intel güncelleme getirdi ama nafile sıcaklığa bir nebze çözüm bulmuşlar ama frekans değerlerini geri çekmişler. 15 de böyle olacağa benziyor sanırım