15 bin TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Furkanöztas

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Bana düşük bütçeli hazır bir sistem lazım, çalışıyorum yalnız yaşıyorum. Evde oldugum zamanlar sıkılmayayım, bir iki el oyun atabileyim falan.
Klavye fare monitör harici bütçem 15 bin, onlarla birlikte artık ne kadar olursa.
Şimdiden teşekkür ederim 😊

Arkadaşlar merhaba.
Bana düşük bütçeli hazır bir sistem lazım, çalışıyorum yalnız yaşıyorum. Evde oldugum zamanlar sıkılmayayım, bir iki el oyun atabileyim falan.
Klavye fare monitör harici bütçem 15 bin, onlarla birlikte artık ne kadar olursa.
Şimdiden teşekkür ederim 😊

Hocam şu an dışarıdayım link atamıyorum ama bir tane A750'li sistem vardı arkadaşlar linkini atarsa onu tercih edebilirsiniz.

Tamam çok teşekkür ederim 😊
15-17 bine setup düzecekseniz xbox series s den bir setup öneririm ps5 e denk bir konsoldur 120hz bir monitör almanız size yeter klavye mouse desteği ve edge tarayıcısı netflix disney plus gibi özellikleri var. üst düzey oyunları rahat açar. tek sorunu ssd kapasitesi 512 gb olmasına karşın size 362 gb kalıyor sistem dolayısı ile. çok takmam derseniz tavsive ederim

15-17 bine setup düzecekseniz Xbox Series S'den bir setup öneririm PS5'e denk bir konsoldur 120Hz bir monitör almanız size yeter klavye mouse desteği ve Edge tarayıcısı Netflix Disney Plus gibi özellikleri var. Üst düzey oyunları rahat açar. Tek sorunu SSD kapasitesi 512 GB olmasına karşın size 362 GB kalıyor sistem dolayısı ile. Çok takmam derseniz tavsive ederim

Evet kesinlikle daha mantıklı gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı