15 bin TL'ye kadar motor ekipmanı önerisi

Ama hocam bütçemi çok aşıyor ki. Ben 15 bine almayı düşünüyordum her şeyi toplam. O kadar maalesef çıkamam.

Kask 10 bin- ceket 3000-4000 arası- dizlik dirseklik- 900TL- ceketin sırtına kaliteli koruma 1k- eldiveni daha sonra da alabilirsin şimdi almak istiyorsan Scorpion exo 520 al 6 bin sıfırı LS2'den kat kat iyidir.

Kazalarda gördüğüm LS2 kaskın paramparça olduğu 60-70 azımsama hazır indirim varken sağlam bir şey al. Scorpion EXO-1400 kaskın ismi. Motora göre kask alınmaz hocam.
Kask parçalanmazsa koruyamaz zaten AGV'lerde parçalanıyor. Abartmaya gerek yok LS2 veya MT2 revenge kask alınabilir gayet, güvenlik sertifikaları da var.

Kral direk koş Motomax'tan alışveriş yap. 10 bin TL'ye exo 1400 var kask olarak alabilirsin(2-3 bin daha ekleyip carbon kaskta alabilirsin), 3000-4000 TL arası 4Riders'in ceketi var 1000TL'ye sağlam sırtlık alabilirsin. 4Riders'in. 900TL'ye dizlik ve direkliği var onu da alabilirsin. Eldiven'i diğer ay alabilirsin, 2-3 bine alacağın eldiven korumaz anca düşük hızlarda.
Güvenilir site mi?

Merhaba ben zamanında buradan baya uygun baştan aşağı ekipman almıştım. Hem de indirim ve taksit yapmışlardı. Bence bir gidip bak derim kadıköy hasanpaşa da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı