15 bin TL'ye kasa ve monitör önerisi

Valorant falan oynayacağım 5 ms iyi mi onu sordum pardon.

5 ms ile 1 ms cok takilmayin profesyonel degilseniz. 75 Hz ve IPS olmasi sizi yeni monitor alana kadar oynatir.

Başka yok mu öneri olarak :)

Neden baska oneri istiyorsun? Baska oneri olmasi pek mumkun degil. Anca RX 6600 takili giris seviye bir bilgisayar ve attigim ucuz monitor uyuyor tam. Arc A750 sistem falan da yok, atamiyorum.

Bilmem Intel falan daha iyi geliyor bana.

Arc A750 ile RX 6600 esit sayilir zaten. Intel Arc driver, AMD Radeon'a gore daha dengesiz. Yani gerek yok almaya RX 6600 varken ama 10k ya da 12K falan cikarsa o tarz sistem, eyvallah.

İslemci olarak diyorsaniz Ryzen 5 5500 zaten RX 6600 darbogaz yapmaz, problem olmaz.

Arc A750 ile RX 6600 esit sayilir zaten. Intel Arc driver, AMD Radeon'a gore daha dengesiz. Yani gerek yok almaya RX 6600 varken ama 10k ya da 12K falan cikarsa o tarz sistem, eyvallah.

İslemci olarak diyorsaniz Ryzen 5 5500 zaten RX 6600 darbogaz yapmaz, problem olmaz.

Salak gibi gözüküyorum ama bir inceler misiniz? Valorant'ta kaç FPS verir sistem?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Salak gibi gözüküyorum ama bir inceler misiniz? Valorant'ta kaç FPS verir sistem?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok verir 250 üstü.

1 yil once. Ama guvenilir test ve devasa fark olmaz.

Attiginiz videoya baktim ama neden Ryzen 5 5500 kullandim? Diye bir videosu vardi sanirim, ona bakabilirsiniz isterseniz. Dedigim gibi, problem olmaz o islemciyle ekran karti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı