Oyun 15 bin TL'ye laptop mu masaüstü mü?

Konu istediğin bölüm, okul olunca maalesef aile evi keyfinden ayrı kalmak gerekebiliyor. Arkadaş hayatının en önemli 4 senesini yaşayacak. Oyunu 1650 ile de oynar. Valorant - LoL - CS oynayacaksa hayli hayli yeter
Kalan sürede ders çalışıp evine yakın yeri kazanabilir.

Öğrenci evine geçeceksen masaüstü al keyfine bak. Gelecek olan varsa alsın leptopunu gelsin sana.

Üniversite için notebook şart, gerek sunum olsun, gerek arkadaşlarla toplanıp birlikte takılmak olsun. Burada yapacağın olay şu, oynayacağın oyunları alacağın Notebook'a göre belirleyeceksin, 15K'lık notebook alıyosan ona göre oyun oynarsın.(Ör: CS:GO, LoL, Valorant, Age of Empires 2..)
Gidip RDR2 Ultra ayarlarda oynamak istiyorum diyemezsin yani.

Nabza göre şerbet deyimi özetle.

Üniversite biter, işe başlarsın, sonra maaşına göre temiz bir masaüstü alırsın(ben öyle yaptım mesela)

Şimdi ben şeyde düşündüm acaba 15 bin TL ye şuan kasa topliyip yazın işte kısa vade çalışıp 8 9 bin tl lik sunum yapmaya ödev yapmaya bir bilgisayarda alabilirim

Benimde üniversitem çok yakın olmasına rağmen laptop almıştım ve gayet memnunum. Canım sıkılınca 1-2 CSGO atıyorum sonra çizimle felan uğraşıyorum. Taşıma ve birisine göstermek için pratik oluyor. Laptop öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…