Oyun 15 bin TL'ye laptop mu masaüstü mü?

Üniversite için notebook şart, gerek sunum olsun, gerek arkadaşlarla toplanıp birlikte takılmak olsun. Burada yapacağın olay şu, oynayacağın oyunları alacağın Notebook'a göre belirleyeceksin, 15K'lık notebook alıyosan ona göre oyun oynarsın.(Ör: CS:GO, LoL, Valorant, Age of Empires 2..)
Gidip RDR2 Ultra ayarlarda oynamak istiyorum diyemezsin yani.

Nabza göre şerbet deyimi özetle.

Üniversite biter, işe başlarsın, sonra maaşına göre temiz bir masaüstü alırsın(ben öyle yaptım mesela)

Üniversiteyi bitirmiş bir birey olarak şunu söyleyebilirim, ders notların uygulamaların sunumların vb şeyleri bu cihazdan yürütmen gerekecek aynı zamanda grup olarak yapacağınız sunumlarda tabi bu noktaki bir kişinin olması işinizi görüyor bunun altını çizmek isterim, bunun dışında sosyal yaşantınız çevreniz ile ortak bir noktada buluşunca arkadaşlarınız ile Ahmet de veya Veli de toplanılıp FPS bir oyuna girilmesi gibi şeyler olabiliyor aynı zamanda şehirler arası seyahatlerinizde de yine bu aktiviteleri yapabiliyorsunuz işin oyun kısmına daha çok değindim kendinizde bu noktaları görüyorsanız masaüstü almak evet verimlilik değil 3 kat en az performans verecek size ama sosyal yaşantınız ne denli olacak, tavsiyem bütçenizi artmanız... Arkadaşlarımla finallerden vizelerden sonra geçirdiğim onlarca gece var, minibüse binip çantamı toplayıp çokça geçirdiğim geceler var aynı şekilde şehirlerarası da çok şey yaşadım laptobum sayesinde ama bütçe ayırman gerek... ve RTX3050Ti den aşağı bir ürün alma bence
Şimdi ben şeyde düşündüm acaba 15 bin TL ye şuan kasa topliyip yazın işte kısa vade çalışıp 8 9 bin tl lik sunum yapmaya ödev yapmaya bir bilgisayarda alabilirim

Benimde üniversitem çok yakın olmasına rağmen laptop almıştım ve gayet memnunum. Canım sıkılınca 1-2 CSGO atıyorum sonra çizimle felan uğraşıyorum. Taşıma ve birisine göstermek için pratik oluyor. Laptop öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı