Arkadaşıma laptop bakıyoruz. Sıfır olarak tercih edeceğiz. Biraz araştırma vesaire yaptım oyun amaçlı bir şey almayacak ama Valorant gibi bir oyunu açsa da fena olmaz kafasında diyelim. En azından iGPU performansı iyi olsun diye düşünüyorum. 3 tane model buldum. İkisinin de yerine göre avantajları ve dezavantajları var sanırım. DDR5 ve DDR4 platformu gibi. Yorumlarsanız sevinirim öneriniz varsa da 15 bandında önerirseniz sevinirim. Ek olarak belirtmek isterim h ibaresi ile biten Intel işlemcili laptopları geçtim iGPU olarak UHD kullandıklarından dolayı oyunlarda sıkıntı çıkarabilir düşüncesiyle.
www.epey.com
www.epey.com
Aklıma takılan şey Acer Aspire modeline sonradan RAM takviyesi uğraştırır mı? Teknik servise taktırma zorunluluğu vesaire garantiden çıkma durumu var mı? Bu gibi sorunlar da var maalesef. Yardımcı olursanız sevinirim.
Lenovo IdeaPad Slim 3 82XM00U4TX Notebook
Lenovo IdeaPad Slim 3 82XM00U4TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP 250 G10 (B2NC5ES) Notebook
HP 250 G10 (B2NC5ES) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Aklıma takılan şey Acer Aspire modeline sonradan RAM takviyesi uğraştırır mı? Teknik servise taktırma zorunluluğu vesaire garantiden çıkma durumu var mı? Bu gibi sorunlar da var maalesef. Yardımcı olursanız sevinirim.