15 bin TL'ye Minecraft için sistem toplanabilir mi?

mehmetssy

Picopat
Daha fazla  
Dostlar, PS5’ten vazgeçtim. Onun yerine biraz absürt bir fiyata PC toplanır mı, onu soracağım. Bütçe 15K desem ve sadece Minecraft için bir PC toplamak istesem, ortalama bir PC toplanır mı merak ediyorum. Fiyatın düşük olduğunu biliyorum ama denemek isterim.

Dostlar, PS5'ten vazgeçtim. Onun yerine biraz absürt bir fiyata PC toplanır mı, onu soracağım. Bütçe 15k desem ve sadece Minecraft için bir PC toplamak istesem, ortalama bir PC toplanır mı merak ediyorum. Fiyatın düşük olduğunu biliyorum ama denemek isterim.

Evet toplanır hocam. Hatta çok rahat toplarsınız.

Kral vallahi destek olsan ne gibi gereksinimler en azından biraz bilgim olsa çünkü hiç bilgim yok bilgisayarlarla.

Hocam maalesef o konu hakkında pek bilgim yok.

Yani 15 k bütçe ile rahat toplanır onu biliyorum ama sistem toplama konusunda bilgim yok.

Ama diğer arkadaşlar yardımcı olur bende PC alırken Technopat sayesinde almıştım merak etmeyin hocam halledersiniz.

İkinci el 5600g sistem toplanabilir.
Şöyle 11 civarı tutuyor.

İkinci el 5600g sistem toplanabilir.
Şöyle 11 civarı tutuyor.
Monitör ne tavsiye edersiniz

Amacınız sadece Minecraft'ta 60 FPS almaksa 4000 liraya alacağınız kasa da kurtarır siz bilirsiniz.

Ya bana sorarsan sade mincraft 4000 TL olmasın canım o kadar da değil ama en azından shader kurduğumda 80 90 arası alsam bana yeterli

Amacınız sadece minecraftta 60 fps almaksa 4000 liraya alacağınız kasa da kurtarır siz bilirsiniz.
Ayriyeten 2. El mi daha mantıklı sıfır kasamı hazır toplanmış sisten bugün vatana gideceğim fiyat alacağımda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı