15 bin TL'ye Minecraft için sistem toplanabilir mi?

Tamam attığınız 16 RAM'i alıyorum.

İstersen söyle yap RAM'i bekle ekran kartini hallet duruma göre 32 GB'ya da 1x16 GB Kingston al sonra ekleme yap. Monitör konusunda benden pek bir şey bekleme fiyatlari çok yüksek adamakıllı bildigim modelde sınırlı onun icin konu açarsın.

İstersen söyle yap RAM'i bekle ekran kartini hallet duruma göre 32 GB'ya da 1x16 GB Kingston al sonra ekleme yap. Monitör konusunda benden pek bir şey bekleme fiyatlari çok yüksek adamakıllı bildigim modelde sınırlı onun icin konu açarsın.
Screenshot_20250717_163130_Chrome.jpg
tamamdır bunu alıyorum üzerine ekleme yaparım

En azından ekran kartı dışı 2.el sistem almadın iyi tarafindan bak fiyatı 3 4 k düşürürüm ama değmez. İstersen islemcini R5 3600 yap bir miktar elinde kalir 1700TL falan performansida hemen hemen R5 5500 ile ayni.
Kral bu r5 3600 link atarmısın bide fanlı mı alayım

Bide termal macun hangisi iyi kalite olarak hangisini tavsiye edersin

Son düzenleme:
Tamamdır tray alin ne alacaksaniz o zaman istersen R5 5600'de var 2.elde ama fiyati 3K 3.1k bir de şey yapsana parcalari attigim mesaji raporlayip digerden cözüldü diye işaretleyin ihtiyaci olan baksın diye.

Yok R5 3600 iyi fark yoksa performans olarak

Tamamdır tray alin ne alacaksaniz o zaman istersen R5 5600'de var 2.elde ama fiyati 3K 3.1k bir de şey yapsana parcalari attigim mesaji raporlayip digerden cözüldü diye işaretleyin ihtiyaci olan baksın diye.
Tray alın derken anlamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı