15 bin TL'ye monitör dahil sistem toplama

Siz bu kafayla devam edin tamam mı? Ben daha laf anlatamayacağım çünkü size.
Göz ardı edin bitsin hocam.

Rivadex hocanın attığı soğutucular güzel. 1000 Liraya bu var bir bak.

G-Sync destekli IPS 1 ms 144Hz monitör öneriniz var mı ASUS marka monitör dışında arkadaşlar.

Gsync destekli, 144Hz IPS panel ve Viewsonic marka.

Siz bu kafayla devam edin tamam mı? Ben daha laf anlatamayacağım çünkü size.

Yok hocam keyifle okuyorum anlatın sizin önerdiğiniz monitörler ile benim önerdiğim monitörleri karşılaştırın. Sizin önerdiklerinize kötü demiyorum bu arada ama gidip sadece plastik olduğunu bildiğiniz monitöre kötü demek kime göre neye göre. Ayrıca laf anlatamayacağım diyorsunuzda sadece kötü dediniz anlatın anlamazsak o zaman tartışırız tartışacak bir ortam yok çünkü.

Göz ardı edin bitsin hocam.

Rivadex hocanın attığı soğutucular güzel. 1000 liraya bu var bir bak.

Baktığım başka bir hazır sistemde bu soğutucu var eğer bunu alırsam monte edip gönderecekler Rivadex'in attığı soğutucuyu alırsam benim takmam gerekiyor, hangisinin performansı iyiyse onu almak isterim hangisinin performansı daha iyidir.
Gsync destekli, 144Hz IPS panel ve Viewsonic marka.

Teşekkür ederim fiyatı da uygun bunu alabilirim

Baktığım başka bir hazır sistemde bu soğutucu var eğer bunu alırsam monte edip gönderecekler Rivadex'in attığı soğutucuyu alırsam benim takmam gerekiyor, hangisinin performansı iyiyse onu almak isterim hangisinin performansı daha iyidir.
Sıvı soğutucu montajı sandığınız kadar zor bir şey değil. YouTube'dan videolarını izleyip öyle montajlayabilirsiniz. Attığınız Asus'a göre benim attıklarımın performansı çok daha iyi.
Teşekkür ederim fiyatı da uygun bunu alabilirim
Onun yerine bunu almanız daha iyi olur:
Ayrıca Freesync monitörlerde de G-Sync açabiliyorsunuz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıvı soğutucu montajı sandığınız kadar zor bir şey değil. YouTube'dan videolarını izleyip öyle montajlayabilirsiniz. Attığınız ASUS'a göre benim attıklarımın performansı çok daha iyi.

Onun yerine bunu almanız daha iyi olur:
Ayrıca FreeSync monitörlerde de G-Sync açabiliyorsunuz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soğutucu olarak sizin önerdiğiniz Artics marka soğutucuyu alacağım fakat attığınız monitör sanırım arkadaşın attığı ile aynı.

IPS panel ile VA paneli 240 Hz ile 144 Hz'i 400 cd/m parlaklık ile 300 cd/m yi 27 inç ile 24'ü nstc oranı kötü bir monitör ile ondan yaklaşık %15 daha iyi olan monitörü karşılaştırıyorsunuz. Daha Monster'ın daha iyi olduğu çok şey sayarım ama siz plastik olduğu için kötü diyecekseniz Monster kötü demeye devam.
Monster'ın durumu şöyle;
Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı