Canım kardeşim, PTT AVM üzerinden bir link paylaşmışım. Sen de gelmişsin PTT AVM'den bir şey satın alınmaz diye eleştiri yapmışsın. Eyvallah.
Sonra devamında buna karşılık olarak yine PTT AVM'den bir link paylaşıyorsun. Ben de buna dikkat çekiyorum. Sonra da diyorsun ki PTT AVM olsa da onun satıcısı X.
Sonra ben de diyorum ki, e tamam işte benimki de PTT AVM olsa da satıcısı Y.
İmzayı referans almıyorum. Ama imzasındaki işlemciyi kullanıyorsa bile korkulacak kadar darboğaz yapmaz. Ekran kartına yatırım yapmak her zaman daha kârlıdır. İlerde elindeki işlemciyi satıp üzerine az miktar para koyup Ryzen 5 5600 alabilir örneğin.
İmzayı referans almıyorum. Ama imzasındaki işlemciyi kullanıyorsa bile korkulacak kadar darboğaz yapmaz. Ekran kartına yatırım yapmak her zaman daha kârlıdır. İlerde elindeki işlemciyi satıp üzerine az miktar para koyup Ryzen 5 5600 alabilir örneğin.
Konu o değil dostum. Darboğaz bazı oyunlarda yok bazı oyunlarda var zaten orasını biliyorum. Benim demek istediğim ''Duruma göre yol çizmek gerekiyor''
Konu o değil dostum. Darboğaz bazı oyunlarda yok bazı oyunlarda var zaten orasını biliyorum. Benim demek istediğim ''Duruma göre yol çizmek gerekiyor''
Aksini yapmıyoruz zaten. RTX 4060 Ti için işlemci azıcık yetersiz, donarak oynaması can sıkar dedin, ben de işlemcinin yeterli olduğunu ve donma olmadığını gösterdim.