15 bin TL'ye NVIDIA GPU önerisi

Bütçe
15000
Sataşma veya tartışma için mesaj yazmıyorum ürün alırken satıcıya bakılır satıcıya bakmaz san ürün elinde kalır.
Canım kardeşim, PTT AVM üzerinden bir link paylaşmışım. Sen de gelmişsin PTT AVM'den bir şey satın alınmaz diye eleştiri yapmışsın. Eyvallah.

Sonra devamında buna karşılık olarak yine PTT AVM'den bir link paylaşıyorsun. Ben de buna dikkat çekiyorum. Sonra da diyorsun ki PTT AVM olsa da onun satıcısı X.

Sonra ben de diyorum ki, e tamam işte benimki de PTT AVM olsa da satıcısı Y.

Farkında mısın yani argümanlarının?

NVIDIA şart mi bu bütçede PTT AVM onermem ya bir alt model al ya 2.el bak ya da 1K daha koy baska siteden 4060 Ti al derim.

Konu sahibi işlemci yükseltmesi yapacak mı bilmiyorum ancak elindeki işlemci az yetersiz.
İmzayı referans almıyorum. Ama imzasındaki işlemciyi kullanıyorsa bile korkulacak kadar darboğaz yapmaz. Ekran kartına yatırım yapmak her zaman daha kârlıdır. İlerde elindeki işlemciyi satıp üzerine az miktar para koyup Ryzen 5 5600 alabilir örneğin.

İmzayı referans almıyorum. Ama imzasındaki işlemciyi kullanıyorsa bile korkulacak kadar darboğaz yapmaz. Ekran kartına yatırım yapmak her zaman daha kârlıdır. İlerde elindeki işlemciyi satıp üzerine az miktar para koyup Ryzen 5 5600 alabilir örneğin.
Kendisi açıklamış. Ayriyeten ekran kartına yatırım yapmak karlı olsa da donarak oynaması can sıkar. Duruma göre yol çizmek gerekiyor.

Kendisi açıklamış. Ayriyeten ekran kartına yatırım yapmak karlı olsa da donarak oynaması can sıkar. Duruma göre yol çizmek gerekiyor.
Azıcık darboğaz olsa da herhangi bir donma problemi olmuyor kardeşim, merak etme. FPS değerleri de gayet iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@641429 , düşündürmesin seni. Bir tane daha paylaşayım da donma olmadığını ve hatta darboğazın bile neredeyse olmadığını rahatlıkla görmüş olursun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Azıcık darboğaz olsa da herhangi bir donma problemi olmuyor kardeşim, merak etme. FPS değerleri de gayet iyi.

@641429 , düşündürmesin seni. Bir tane daha paylaşayım da donma olmadığını ve hatta darboğazın bile neredeyse olmadığını rahatlıkla görmüş olursun.

Konu o değil dostum. Darboğaz bazı oyunlarda yok bazı oyunlarda var zaten orasını biliyorum. Benim demek istediğim ''Duruma göre yol çizmek gerekiyor''

Konu o değil dostum. Darboğaz bazı oyunlarda yok bazı oyunlarda var zaten orasını biliyorum. Benim demek istediğim ''Duruma göre yol çizmek gerekiyor''
Aksini yapmıyoruz zaten. RTX 4060 Ti için işlemci azıcık yetersiz, donarak oynaması can sıkar dedin, ben de işlemcinin yeterli olduğunu ve donma olmadığını gösterdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı