Peki RX6650XT mi daha iyi yoksa 3060 mı? Aynı fiyata başka bir sistem daha buldum da.En ucuz 3060 sistem denilebilir. NVIDIA istiyorsaniz, alinir.
Peki RX6650XT mi daha iyi yoksa 3060 mı? Aynı fiyata başka bir sistem daha buldum da.En ucuz 3060 sistem denilebilir. NVIDIA istiyorsaniz, alinir.
Peki RX 6650 XT mi daha iyi yoksa 3060 mı? Aynı fiyata başka bir sistem daha buldum da.
Peki RX 6650 XT mi daha iyi yoksa 3060 mı? Aynı fiyata başka bir sistem daha buldum da.
Rahat istediğim oyunu oynayanilirim değil mi?
RX her türlü daha iyi fakat yazılımı kötü ama RTX 3060 biraz düşük ama yazılımı iyi sizin tercihiniz.
Değil... Sizin tercihiniz.RX de hiç deneyimim olmadığı için RTX tercih ediyorum ne olursa olsun RTX bir farklı![]()
RX 6650 XT ezer gecer. Hem FSR 3.0, hem FSR kare olusturma destegiyle. Zaten bunlar olmadan da geciyordu.
Aynen öyle bende hiç RX kullanmadım.RX de hiç deneyimim olmadığı için RTX tercih ediyorum ne olursa olsun RTX bir farklı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.