15 bin TL'ye sistem önerisi

Dostum hayır şimdi sana atacağım sistemi topluyorsun kafan rahat eder diye düşünüyorum bekle.

AMD RYZEN 5500-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda şu sistemi alıyorsun dostum 16.400'e 4400'e de bunu alıyorsun MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA 20800'e hallediyorsun attığın sistemden çok daha iyi bir sistem toplamış oluyorsun forumdaki diğer arkadaşlarda yorum yaparlar zaten yine de sen bilirsin.

Monitörü ek olarak Teknosa'dan da alabilirsin linki burada MSI MAG 256F 24.5

Furkan hocam Valorant CS gibi oyunlar için bende ucuz bir sistem arıyorum alınır mı? Dediğim oyunlar için cevap evet ise hemen sipariş vereceğim.

Furkan hocam Valorant CS gibi oyunlar için bende ucuz bir sistem arıyorum alınır mı? Dediğim oyunlar için cevap evet ise hemen sipariş vereceğim.
dostum evet alınır ama biraz fiyatı artmış daha uygun sistem var mı diye bi bakayım istersen 10-20 dakika içinde bulursam atarım bulamazsam söylerim

Dostum evet alınır ama biraz fiyatı artmış daha uygun sistem var mı diye bir bakayım istersen 10-20 dakika içinde bulursam atarım bulamazsam söylerim.

Eğer bu sistem işini görür diyorsan yormayayım seni direk bunu alıp geçeyim hocam 1 haftadır arıyorum Allah gönderdi seni çok sağ ol işin gücün rast gitsin.

Eğer bu sistem işini görür diyorsan yormayayım seni direk bunu alıp geçeyim hocam 1 haftadır arıyorum Allah gönderdi seni çok sağ ol işin gücün rast gitsin.

Kesinlikle işini görür alabilirsin baktım şu an zaten en ucuz fiyat performans sistem bu çok rahat söylediğin oyunları oynatır istediğin gibi oynarsın geç cevap için kusura bakma kesinlikle alabilirsin AMD RYZEN 5500-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda linki burada.

Dostum bilgisayarda WhatsApp Web uygulaması var onu aç PC de sonra dosyayı oradan at bilgisayara istersen boyutu çok büyük değilse dosyanın işe bayağı yarar.

ROM vs telefona atıyorum üst portlar olmuyor anakart portlarına takınca okuyor üssteki USB girişlerde USB sorunsuz okuyor ama telefon takınca olmuyor güç gidip geliyor çok sinirimi bozdu olmasa formatlıcam ilk zamnlar yokktu

Dostum 12 bin TL'ye APU sistem alıyorsun Ryzen5 5600 olan. 3 bine de ips 60hz monitör alıyorsun. GTA 5, Tekken 7 gibi oyunları 60 fps oynarsın. Tertemiz. İkinci ele girmeye gerek yok sıfır varken. PS4 oyunlarının çoğunu düşük ayarlarda güzel oynatır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı