15 bin TL'ye sistem toplama önerisi

eyup34x

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 15 bin bütçem var. Toplama kasa lazım, bilgisayardan çok anlamam. Oyunlarda iyi bir FPS verse yeter, yardımcı olur musunuz? Ayrıca monitör olarak MSI MAG 272F 27" 0.5 ms Full HD IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü'nü almayı düşünüyorum, nasıl sizce? (Monitör bütçeye dahil değil.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 15 bin bütçem var. Toplama kasa lazım, bilgisayardan çok anlamam. Oyunlarda iyi bir FPS verse yeter, yardımcı olur musunuz? Ayrıca monitör olarak MSI MAG 272F 27" 0.5 ms Full HD IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü'nü almayı düşünüyorum, nasıl sizce? (Monitör bütçeye dahil değil.)
Hocam bu bütçeye kaliteli bir sistem toplayabileceğinizi sanmıyorum.

Bütçe daha fazla çıkabilir mi? Yoksa 15 bin son mu?

15.000 son malesef
Hocam o zaman monitörden kısıp bütçenize ekleyin. Çünkü maalesef bu bütçeyle alacağınız bilgisayarda oyunlarda 200 FPS almanız inanılmaz zor. Artık herşey değişti. Yaklaşık 3 yıl önce bu bütçeniz olsaydı ortalama bir bilgisayar alabilirdiniz. Fakat şu anda alamazsınız. Şimdi kaliteli bir ekran kartı sizin bütçenizden bile fazla. Gene alabilirsiniz ama iyi bir performans alamazsınız. Size tavsiyem daha fazla para biriktirin. Ama yine de almak istiyorsanız siz bilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı