15 bin TL'ye sistem toplama

Bütçe
15000

Alican77

Femtopat
Arkadaşlar merhaba bilgisayar bileşenlerinden çok anlamıyorum render ve oyun için kullanacağım kendimce şöyle bir sistem topladım.

AMD Ryzen 7 3700X(işlemci)
MSI MPG B550 GAMING Plus(anakart)
Gigabyte Aorus RTX 2060 Super.
G.Skill Trident Z 16*2 32 GB RAM.
Samsung 970 Evo Plus 500 GB.
Seagate 2 TB HDD.
Hight Power 750W +80 PSU.
Gamepower Horizon Gaming kasa.
(Bunların fiyatları 12, 930 TL tutuyor)

Ekran olarak Monster aryond 240Hz 1 ms düşünüyorum toplam 14, 930 yapıyor.

Sistem de uyumluluk sorunu olur mu? Veya bu daha iyi diyeceğiniz önereceğiniz parça olur mu? Bir de monitör konusunda ne düşünüyorsunuz?
Bazıları bu bütçeye 2060 az bence diyor ekran kartının fiyatı en ucuz bulduğum sitede 4551 TL.

Not: 3000 serisi vergiler dahil olunca bütçemi aşacağını düşünüyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir bütçeye giriş seviyesi bir kasa kullanmak işkence olur bence.
Çok fazla anlamıyorum sığarmı alan yeterli olurmu bilmiyorum 15 bin üstüne çıkamıyorum nerden kısabiliceğimide bilmiyorum fiyatlarda çok yüksek açıkcası
Böyle bir bütçeye giriş seviyesi bir kasa kullanmak işkence olur bence.
Önerin varsa yardım edebilirsen sevinirim

Çok fazla anlamıyorum sığarmı alan yeterli olur mu bilmiyorum 15 bin üstüne çıkamıyorum nereden kısabiliceğimide bilmiyorum fiyatlarda çok yüksek açıkcası.

Önerin varsa yardım edebilirsen sevinirim.

O sisteme + olarak;

İşlemcinin hakkını vermek için X570 anakart.
Overclock ve Render işlemleri için +Sıvı soğutma .
Daha performanslı bir ekran kartı.
Hava akışı daha iyi bir kasa.
M.2 SSD mevcut.

Bunu örnek olarak seçtim. Mail adresinizi verirseniz daha detaylı bir toplama halledebiliriz.

Arkadaşlar merhaba bilgisayar bileşenlerinden çok anlamıyorum render ve oyun için kullanacağım kendimce şöyle bir sistem topladım.

AMD Ryzen 7 3700X(işlemci)
MSI MPG B550 GAMING Plus(anakart)
Gigabyte Aorus RTX 2060 Super.
G.Skill Trident Z 16*2 32 GB RAM.
Samsung 970 Evo Plus 500 GB.
Seagate 2 TB HDD.
Hight Power 750W +80 PSU.
Gamepower Horizon Gaming kasa.
(Bunların fiyatları 12, 930 TL tutuyor)

Ekran olarak Monster aryond 240Hz 1 ms düşünüyorum toplam 14, 930 yapıyor.

Sistem de uyumluluk sorunu olur mu? Veya bu daha iyi diyeceğiniz önereceğiniz parça olur mu? Bir de monitör konusunda ne düşünüyorsunuz?
Bazıları bu bütçeye 2060 az bence diyor ekran kartının fiyatı en ucuz bulduğum sitede 4551 TL.

Not: 3000 serisi vergiler dahil olunca bütçemi aşacağını düşünüyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Uyumluluk sorunu olmaz ancak ekran kartı o bütçe için çok düşük bence 3070 almanız çok daha iyi olur. RAM, anakart ve SSD'den kısabilirsiniz bence.

O sisteme + olarak;

İşlemcinin hakkını vermek için X570 anakart.
Overclock ve Render işlemleri için +Sıvı soğutma .
Daha performanslı bir ekran kartı.
Hava akışı daha iyi bir kasa.
M.2 SSD mevcut.

Bunu örnek olarak seçtim. Mail adresinizi verirseniz daha detaylı bir toplama halledebiliriz.
alican-santero@outlook.com

Ekran kartında render işlemlerinde rx serileri önerilmiyor ve birde ram 8 işaretlemişsiniz ram 32 gb altı açıkcası iş istasyonu olarak da kullanılacak bir sistem için tercih edilmiyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı