15 bin TL'ye switch önerisi

Bütçe
15.000
Buna gerek yok hocam attığım cihaz çok daha iyi ayrıca bu bir modem sana router lazım.

Anladım hocam. Peki bu IP atama olayını ve modem ayarlarını nasıl yapacağız. Modem üzerinde çok bir olay yok diye biliyorum AP modu fln galiba fakat switch bilgim sıfır.

Anladım hocam. Peki bu IP atama olayını ve modem ayarlarını nasıl yapacağız. Modem üzerinde çok bir olay yok diye biliyorum AP modu falan galiba fakat switch bilgim sıfır.

Switchin arayüzünden bağlanan cihazlara IP atayacaksın sonra da routerları AP olarak kuracaksın zor değil zaten o yüzden o switchi önerdim.

Tek yapacağın bağladığın cihazların Mac adreslerini girmek ve onları isimlendirmek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim attığım cihazın paneline kablo ile giriliyor, sizin attığınız cihaza her yerden doğru anladıysam fark bu galiba. Kullanım kolaylık farkı. Bir de hocam kamera sistemlerini nasıl ayarlayabiliriz. Şu an ağ taraması yaptığımda 10.76.1.200-220 aralığında kamera sistemleri olduğunu görüyorum.

Hocam benim attığım cihazın paneline kablo ile giriliyor, sizin attığınız cihaza her yerden doğru anladıysam fark bu galiba. Kullanım kolaylık farkı. Bir de hocam kamera sistemlerini nasıl ayarlayabiliriz. Şu an ağ taraması yaptığımda 10.76.1.200-220 aralığında kamera sistemleri olduğunu görüyorum.

Kayıt cihazına ve kameralara IP atıyacaz ya da onlara ayrı IP havuzu vereceğiz.

Aynen hocam bu cihaza her yerden bağlanabiliyorsun fiziksel olarak bağlanma gibi bir sınır yok direk internetten erişim sağlayabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı