15 bin TL'ye tablet önerisi

Hayır. Xiaomi choice pen gerekli.

Dışarıdan alabilir miyim diye baktım da minimum 4 bin TL diyor.
O halde M1 ve bu atılan kalemi alabilirim değil mi?
Peki M1 ve X1 arasındaki farkı hisseder miyim zaten S25+ telefonum ve 6800 XT'li bir bilgisayarım var güç gerektiren şeyleri onlar da yaparım.

Dışarıdan alabilir miyim diye baktım da minimum 4 bin TL diyor.
O halde M1 ve bu atılan kalemi alabilirim değil mi?
Peki M1 ve X1 arasındaki farkı hisseder miyim zaten S25+ telefonum ve 6800 XT'li bir bilgisayarım var güç gerektiren şeyleri onlar da yaparım.
Samsung ekosistemi kurma düşünceniz var mı?

Samsung ekosistemi kurma düşünceniz var mı?

Hocam şöyle söyleyeyim marka takıntım hiç yok önemli olan güvenli olması bir sorun yaşanınca destek olacak bir marka olması ben alacağım her şeye F/P olarak baktığımdan dolayı hangisi benim paramı alıp en iyi hizmeti veriyorsa ondan yanayım.

Hocam şöyle söyleyeyim marka takıntım hiç yok önemli olan güvenli olması bir sorun yaşanınca destek olacak bir marka olması ben alacağım her şeye F/P olarak baktığımdan dolayı hangisi benim paramı alıp en iyi hizmeti veriyorsa ondan yanayım.
Poco Pad M1'in tek eksik noktası UFS 2.2 depolama biçimi olması. Onun dışında gayet güzel tablet. Büyük ekran ve dana gibi batarya size uygun.

POCO Pad m1'in tek eksik noktası UFS 2.2 depolama biçimi olması. Onun dışında gayet güzel tablet. Büyük ekran ve dana gibi batarya size uygun.

Onun bir etkisi olacağını düşünmüyorum tablette maksimum film izler PDF indiririm zaten.

@815867 hocam xiaomi taksit seçeneği sunmuyor alabileceğim başka bir satıcı var mı?

Xiaomi Pad M1 ve kalemi satın aldım hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. @815867

Son düzenleme:
Onun bir etkisi olacağını düşünmüyorum tablette maksimum film izler PDF indiririm zaten.

@815867 hocam xiaomi taksit seçeneği sunmuyor alabileceğim başka bir satıcı var mı?

Xiaomi Pad M1 ve kalemi satın aldım hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. @815867
Ekranı ve bataryası sizi çok memnun edecektir. Nereden aldınız? Hayırlı olsun. Gelince kalemiyle beraber incelemesini yaparsanız eğer güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı