15 bine alınacak en iyi Samsung telefonu A54 müdür?

Tam aksine, yorumları gayet mantıklı.

Emin ol böyle birisi değil. Buradaki yorumları mantıksız zaten sana mantıklı gelir bir şey diyemem. Aynı arkadaşı başka bir konuda görmüştüm ve filistin ile İsrail'in arasında olan savaştan dolayı AMD almamamızı söylüyordu.

Bunu bana yazdıysan hakikaten çok güldüm.😄
Yazılarımın coğu Samsung ve Apple karşıtı. Hatta Samsung fanboylarından çok da tepki alıyorum.
Benim telefonum Xiaomi 12. harika cihaz bana göre. Bence fiyatında en iyi cihaz kesinlikle.

Sana yazmadım dostum. Diğer arkadaşa yazdım. Konu sahibine yani.

Emin ol böyle birisi değil. Buradaki yorumları mantıksız zaten sana mantıklı gelir bir şey diyemem. Aynı arkadaşı başka bir konuda görmüştüm ve filistin ile İsrail'in arasında olan savaştan dolayı AMD almamamızı söylüyordu.
Senin kafa iyice bulanmış. Bir tek yazım yok. Kahkaha attım vallahi.
Emin isen bul buraya yapıştır. Aylarca süre veriyorum sana. Saçmalama artık. Battıkça batıyorsun.

14 bine aldım ben A54'ü bir hafta kadar önce. Sizinle kısa bir kullanıcı deneyimi paylaşayım.

Açıkçası epey memnunum. Güç tasarrufunda kullanmıyor olmama rağmen şarjı iki güne yakın gidebiliyor. Seçenek sunan her şeyi karanlık modda kullanmamın ve oyun oynamıyor olmamın da etkisi olabilir bunda. Günün çoğunda dışarıda oluyorum, dışarıda olduğum süre boyunca mobil veri ve bluetooth açık oluyor. Hiçbir takılma vs. yaşamadım şu ana kadar, her işlem pürüzsüz gerçekleşiyor. Kamerayla dakikalarca çekim yaptığım kullanımlarda bile ısınma hissetmedim hiç. Ekranı epey güzel, bilhassa beyaz rengiyle çerçeveleri de pek kalın gözükmüyor. Yine beyaz renginin genel görünüşü harika bence. Oyun oynayan biri değilseniz, Spotify, Instagram, WhatsApp vs. takılacaksanız iyi bir seçenek olduğunu söyleyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı