15-CX0030NT ile 3 günde 30 TL kazmak mümkün mü?

10Karaman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi sistemimle 3 günde 30 TL kazabilir miyim? Dying Light Enhanced Edition oyunu için biriktirmek istiyorum. 3 gün sonra indirimler bitiyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi sistemimle 3 günde 30 TL kazabilir miyim? Dying Light Enhanced Edition oyunu için biriktirmek istiyorum. 3 gün sonra indirimler bitiyormuş.
Bu ekran kartı ETH kazamaz, RVN kazabilir belki o da 7/24 1050TI kadar çıkartmayı beceriyorsa 3-4 Raven civarında getirebilir. En düşük 10 Raven ödeyen havuz var bu da 3-4 günde 10 Raven'ı cüzdana alabilirsin demek. 10 Raven dediğin de 1,6 USD falan eder.

Özetle başka yerden 30 TL bulman lazım.

Bu ekran kartı ETH kazamaz, RVN kazabilir belki o da 7/24 1050TI kadar çıkartmayı beceriyorsa 3-4 Raven civarında getirebilir. En düşük 10 Raven ödeyen havuz var bu da 3-4 günde 10 Raven'ı cüzdana alabilirsin demek. 10 Raven dediğin de 1,6 USD falan eder.

Özetle başka yerden 30 TL bulman lazım.

Hocam oyun Steam'de ise size alabilirim. Parayı toplayınca verirsiniz.

Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi sistemimle 1 günde 30 TL kazabilir miyim? Dying Light Enhanced Edition oyunu için biriktirmek istiyorum. Yarın indirimi bitiyormuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı