İyide sanarsın silah slotu geliyor, envanter slotu geliyor. P2W sayılmaz bence.3 dolara 2 slot ekliyorsun envanterine. Oyuna yeni başlıyorsun karşında 180 dolarlık paketleri alan üstün elemanlar var.
İyide sanarsın silah slotu geliyor, envanter slotu geliyor. P2W sayılmaz bence.3 dolara 2 slot ekliyorsun envanterine. Oyuna yeni başlıyorsun karşında 180 dolarlık paketleri alan üstün elemanlar var.
Bence oyunu bilmeden konuşuyorİyide sanarsın silah slotu geliyor, envanter slotu geliyor. P2W sayılmaz bence.
Haklısınız ki zaten oyunda doktor kocaman sandık satıyor. Ruble biriktirilip ondan bile alınabilir. Daha avantajlı.Bence oyunu bilmeden konuşuyor![]()
en fazla 1 hafta oynasa tüm sandıkları alabilir ki bahsettiği şey en üst paketi alan oyuncular standart paket alanlardan daha güçlü falan olmuyor.Haklısınız ki zaten oyunda doktor kocaman sandık satıyor. Ruble biriktirilip ondan bile alınabilir. Daha avantajlı.
Elemanlar P2W mantığına P2W değil diyor. Benim gidip kasılarak elde ettiğim şeyi birisi para vererek alması zaten saçma olan şey. Oynamanıza rağmen mantığı siz anlamamışsınız. Sadece para odaklı kalitesiz yapımcılara paranızı kaptırabilirsiniz dert değil.
Güzel yedirme. P2w'in güçle illa bir alakası yok. Para vererek avantaj olarak öne geçiren her şey p2w'dirDostum P2W olması için para vererek senin oyun içi gücünü etkileyecek niteliklerin olması lazım tarkovda para vererek daha güçlü olmuyorsun araştır sonra yaz buraya.
Bir oyunun P2W olması için yalnız gerçek para ile sahip olabileceğin ögelerin olması gerekir. Oyunu bilmiyorum ama genel olarak durum budur. Para ile ögeyi değil, zamanı satın alırsın. Eğer başkasının gerçek para ile aldığı şeyi sen oynayarak da öyle ya da böyle alabiliyorsan bu P2W değil, play to win'dir.Güzel yedirme. P2w'in güçle illa bir alakası yok. Para vererek avantaj olarak öne geçiren her şey p2w'dir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.