15 Dolara Tarkov mu yoksa 40 Dolara Arc Raiders mı alınmalı?

Elemanlar p2w mantığına p2w değil diyor. Benim gidip kasılarak elde ettiğim şeyi birisi para vererek alması zaten saçma olan şey. Oynamanıza rağmen mantığı siz anlamamışsınız. Sadece para odaklı kalitesiz yapımcılara paranızı kaptırabilirsiniz dert değil.

Elemanlar P2W mantığına P2W değil diyor. Benim gidip kasılarak elde ettiğim şeyi birisi para vererek alması zaten saçma olan şey. Oynamanıza rağmen mantığı siz anlamamışsınız. Sadece para odaklı kalitesiz yapımcılara paranızı kaptırabilirsiniz dert değil.

Dostum P2W olması için para vererek senin oyun içi gücünü etkileyecek niteliklerin olması lazım tarkovda para vererek daha güçlü olmuyorsun araştır sonra yaz buraya.

Dostum P2W olması için para vererek senin oyun içi gücünü etkileyecek niteliklerin olması lazım tarkovda para vererek daha güçlü olmuyorsun araştır sonra yaz buraya.
Güzel yedirme. P2w'in güçle illa bir alakası yok. Para vererek avantaj olarak öne geçiren her şey p2w'dir

Son düzenleme:
Tarkov değmez. Hile çok diyorlar. Ayrıca 10 yıldır erken erişimden çıkamadı. Çıktığında da sunucular pert.

ARC Raiders daha iyidir.

Ama ben 3.bir seçenek daha öne süreyim: Hunt: Showdown 1896. Normal fiyatı 15 dolar ve nefis bir oyun. İndirimlerde 6-7 dolara düşüyor.

Güzel yedirme. P2w'in güçle illa bir alakası yok. Para vererek avantaj olarak öne geçiren her şey p2w'dir
Bir oyunun P2W olması için yalnız gerçek para ile sahip olabileceğin ögelerin olması gerekir. Oyunu bilmiyorum ama genel olarak durum budur. Para ile ögeyi değil, zamanı satın alırsın. Eğer başkasının gerçek para ile aldığı şeyi sen oynayarak da öyle ya da böyle alabiliyorsan bu P2W değil, play to win'dir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı