15 GB Windows.old dosyası var format atsamda silinmiyor

XGENFC

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara format atıyorum c diskine, dolayısıyla format sonrası c diskinde Windows.old dosyası oluşuyor ve ben daha öncede burda konu açmıştım. Windows 8.1 metro uygulamaları internet görmüyor diye konuyu hortlatmaya gerek yok ama konu açılmışken söyliyeyim metro uygulamalarının hiç biri internet görmüyor ve ağ ve paylaşım merkezine tıkladığımda 'bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı' diyor. Ama masaüstünde
internet var işte bende o yüzden sürekli format atıyorum ama bir kaç gün düzeliyor sonra yine aynı işte c diskinde tam 15 gb'lık bir Windows.old dosyaları var, silemiyorumda (unlocker falan hepsini denedim) ama ben format attığımda onlar silinmiyor, neden acaba bilmiyorum. Allah rızası için biri yardım etsin.
Not: Windows 8.1'den birini burdan indirdim.

isIWbKc.png

dyCiSwn.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atarken nasıl atıyosunuz merak ettim format olarak üzerine kurulum yaparsanız silinmez ama tam formatda silinir benim önerim diskinizi yedekleyin sonra xp cdsini takarak güzelçe bir format atın (fdisk yaparak yani c ve d yi kopmle silip tekrar oluşturarak) sonrasında reset atıp xp yi kurmayın win 8 öle kurmayı deneyin.

usta ben senin sorununu anladım sen sistemin kurulu olduğu sürücüye sağ tıkla sürücüyü temizle ye bas oralardan bir kurcala benim de win 8 den 8.1 e geçiş yaparken oluşuyordu windows.old klasörü böyle yapıp temizliyordum

Format atarken hdd biçimlendirme yaparak at bunu yapmadan atarsan eski windows dosyalarını windows old klasörüne atıyor bendede win 7 de aynısı olmuştu

Merhaba Arkadaşlar Bendede Aynı Sorun Olmuştu Disk Temizlemeyi Açıp Sistem Dosyalarını Temizleme Bölümünden Orda Sana Neyi Siliceğini Söylüyor İstersen Tikleyerek İstediğini Kaldırabilirsin.
Bende İşe Yaramıştı .
İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı