XGENFC
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayara format atıyorum c diskine, dolayısıyla format sonrası c diskinde Windows.old dosyası oluşuyor ve ben daha öncede burda konu açmıştım. Windows 8.1 metro uygulamaları internet görmüyor diye konuyu hortlatmaya gerek yok ama konu açılmışken söyliyeyim metro uygulamalarının hiç biri internet görmüyor ve ağ ve paylaşım merkezine tıkladığımda 'bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı' diyor. Ama masaüstünde
internet var işte bende o yüzden sürekli format atıyorum ama bir kaç gün düzeliyor sonra yine aynı işte c diskinde tam 15 gb'lık bir Windows.old dosyaları var, silemiyorumda (unlocker falan hepsini denedim) ama ben format attığımda onlar silinmiyor, neden acaba bilmiyorum. Allah rızası için biri yardım etsin.
Not: Windows 8.1'den birini burdan indirdim.
internet var işte bende o yüzden sürekli format atıyorum ama bir kaç gün düzeliyor sonra yine aynı işte c diskinde tam 15 gb'lık bir Windows.old dosyaları var, silemiyorumda (unlocker falan hepsini denedim) ama ben format attığımda onlar silinmiyor, neden acaba bilmiyorum. Allah rızası için biri yardım etsin.
Not: Windows 8.1'den birini burdan indirdim.
Son düzenleyen: Moderatör: