15 gün özürlü devamsızlık ile sınıfta kalınır mı?

Zeynep1212

Zeptopat
Daha fazla  
Devamsızlığım özürsüz 20 gündü 5 günü özürlüye çevirdiler. 15 gün özürlü devamsızlığım şu an kalır mıyım korkuyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınıfta kalma limiti 20 gün özürlü 10 gün özürsüz toplam 30 gündür. Bunları aşmıyorsanız bir sıkıntı yok demektir.

15 gün özürsüz 6 gün özürlü toplam 21 sence kalır mıyım? Bende toplamına göre bakıyorlar diye biliyorum 30 gün ama bazıları özürlü 10 geçerse direk kalırsın diyor.

Kalırsınız 15 gün özürsüz varsa.

Cidden mı ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yönetmeliğe göre 10 gün özürsüz olursa veya 30 gün özürlü veya özürsüz olursa kalıyorsunuz.

Sınıfta kalma limiti 20 gün özürlü

10 gün özürsüz, 30 gün toplam devamsızlık hakkı bulunuyor. İzinli devamsızlık için de toplam devamsızlık süresi aşılmadığı sürece bir sınır bulunmuyor. Bilginiz yanlış.

Konu sahibi arkadaşın sorusuna gelecek olursak 15 gün izinli devamsızlık hakkınız varsa zaten toplam devamsızlığınız 30 günü geçmemiştir. Özürsüz de 10 gün hak bulunuyor, 10 günü aşınca da sınıfta kalınıyor. Şu anki devamsızlığınızla sınıfta kalmazsınız. İzinsiz 10 günü ya da toplam 30 gün devamsızlık sınırını aşarsanız sınıfta kalırsınız. Toplam devamsızlık da izinli ve izinsiz devamsızlığınızın toplamıdır.

Özürsüz 15 zaten hocam.
15 gün özürsüz
@333365

Konuda 15 gün özürlü diye belirtmiş. Özürsüz diye belirtse ona göre cevaplardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…