15" MacBook Air vs 13" MacBook Air

Yaqiz

Hectopat
Iki laptop arasindan oneriniz nedir? 13 inch cok mu kucuk kalir? Universite icin kullanacagim bu ikisi arasindan onermenizi istiyorum ve bütçem de ikisine de yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Bu biraz daha senin seçimine kalmış hocam daha çok taşınabilirlik, küçüklük istiyosan 13inch senin için idealdir.(şarjı 15inch e göre daha az gider ama yinede şarj konusunda aşırı başarılı)

eğer daha büyük seviyorsan 15inch aralarında performans farkı varmı bilmiyorum ama tahminimce yoktur.

Ben 13 inch kullanıyorum. Başta küçük geldi ama sonra alıştım. Şuan memnunum. Taşıması da daha kolay.
Hocam cok kucuk degil mi? Elimde suan 15 inch gece yarisi modeli var yeni cikan o bile kucuk geldi gozume herhalde benim monitor 27 inch oldugu icin. Tasima konusunda 15 inchte de bi problem olacagini sanmiyorum.

Hocam cok kucuk degil mi? Elimde suan 15 inch gece yarisi modeli var yeni cikan o bile kucuk geldi gozume herhalde benim monitor 27 inch oldugu icin. Tasima konusunda 15 inchte de bi problem olacagini sanmiyorum.
13 inç kullanamayacağını düşünüyorsan 15 inçlere bakabilirsin ama aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Ekran kalitesi, parlaklığı, çözünürlük kalitesi çok iyi olduğu için 13 inç ekran bile yetiyor. Zaten bir şey okuyacağım zaman ( ki işim gereği sık sık okuma araştırma yapıyorum) ekranı büyüterek işimi görebiliyorum

Küçük ama alışılıyor. Ben de normalde 24 inch monitör kullanıyorum. 15" ile 13" arasında fazla fiyat farkı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı