Ucu fabrikasyon derken pek anlayamadım. Uçlar sonradan mı yapılıyor normalde.
Uçlar tabii sonradan yapılıyor.
Arkadaşın bahsettiği jack ın dışındaki plastik.
Hepsi aynı teknikle yapılır.
Ucu fabrikasyon derken pek anlayamadım. Uçlar sonradan mı yapılıyor normalde.
Uçlar tabii sonradan yapılıyor.
Arkadaşın bahsettiği jack ın dışındaki plastik.
Hepsi aynı teknikle yapılır.
Peki nerden bulabiliriz bu fabrikasyon çıkışlı uçlu kabloyu.Hayır fabrikasyonda uçlar robotlar tarafından basılır hız kaybı minimumdur elektrikçilerin yaptığı kendi yapar hız kaybı bazılarında olabilir.
Peki nereden bulabiliriz bu fabrikasyon çıkışlı uçlu kabloyu.
Anladım sağolun. Sorumu şuna istinaden sordum: Geçtiğimiz günlerde nexans cat 6 sipariş verdim ama maalesef gelen kablo o değildi R-link diye Çin malı bir markaydı, ben de iade talebi oluşturdum inşallah iade olur.Marka olsun yeter yani öyle markasız açık satılan gibi değil.
![]()
Powermaster Cat5 Ethernet / Internet Kablo 15 Metre Fiyatları ve Özellikleri
Powermaster Cat5 Ethernet / Internet Kablo 15 Metre en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Mesela powermaster markası gibi bu kablolarda markaya pek takılmamak lazım marka ismi olsun yeter onlar fabrikasyon oluyor. Ama pek bilinmedik marka da almayın.
Anladım sağ olun. Sorumu şuna istinaden sordum: Geçtiğimiz günlerde nexans CAT 6 sipariş verdim ama maalesef gelen kablo o değildi r-link diye Çin Mali bir markaydı, ben de iade talebi oluşturdum inşallah iade olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.