rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.264 Çözümler 8 14 Kasım 2023 #21 MTurkmn dedi: Yok hocam o açıdan değil Yani bazı şeyleri az çok bildiğim için buna gerek var mı diyorum, sonra da yarın öleceğiz, ne bu stres diyorum Çözemedim gitti. Genişletmek için tıkla... Bilmediğiniz şey nedir? Ayrıca gerek var mı sizin bileceğiniz bir durum. İhtiyaçtan ziyade almak istersiniz ve alırsınız.
MTurkmn dedi: Yok hocam o açıdan değil Yani bazı şeyleri az çok bildiğim için buna gerek var mı diyorum, sonra da yarın öleceğiz, ne bu stres diyorum Çözemedim gitti. Genişletmek için tıkla... Bilmediğiniz şey nedir? Ayrıca gerek var mı sizin bileceğiniz bir durum. İhtiyaçtan ziyade almak istersiniz ve alırsınız.
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 497 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2023 #22 rhylla dedi: Bilmediğiniz şey nedir? Ayrıca gerek var mı sizin bileceğiniz bir durum. İhtiyaçtan ziyade almak istersiniz ve alırsınız. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Vereyim siparişi ben en iyisi Arka camın çok çabuk kırıldığı falan söyleniyor, inşallah uzun süre sorunsuz kullanırım cihazı
rhylla dedi: Bilmediğiniz şey nedir? Ayrıca gerek var mı sizin bileceğiniz bir durum. İhtiyaçtan ziyade almak istersiniz ve alırsınız. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Vereyim siparişi ben en iyisi Arka camın çok çabuk kırıldığı falan söyleniyor, inşallah uzun süre sorunsuz kullanırım cihazı
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.264 Çözümler 8 14 Kasım 2023 #23 MTurkmn dedi: Aynen öyle hocam. Vereyim siparişi ben en iyisi Arka camın çok çabuk kırıldığı falan söyleniyor, inşallah uzun süre sorunsuz kullanırım cihazı Genişletmek için tıkla... Arkası cam olduğu için evet 14 serisine göre daha dayanaksız olduğu doğru, yine de alınmaz değil hocam.
MTurkmn dedi: Aynen öyle hocam. Vereyim siparişi ben en iyisi Arka camın çok çabuk kırıldığı falan söyleniyor, inşallah uzun süre sorunsuz kullanırım cihazı Genişletmek için tıkla... Arkası cam olduğu için evet 14 serisine göre daha dayanaksız olduğu doğru, yine de alınmaz değil hocam.
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 497 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2023 #24 rhylla dedi: Arkası cam olduğu için evet 14 serisine göre daha dayanaksız olduğu doğru, yine de alınmaz değil hocam. Genişletmek için tıkla... Yani sanırım kılıf almak şart. + ve -'leri nelerdir? Hocam?
rhylla dedi: Arkası cam olduğu için evet 14 serisine göre daha dayanaksız olduğu doğru, yine de alınmaz değil hocam. Genişletmek için tıkla... Yani sanırım kılıf almak şart. + ve -'leri nelerdir? Hocam?
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.264 Çözümler 8 14 Kasım 2023 #25 MTurkmn dedi: Yani sanırım kılıf almak şart. + ve eksileri nelerdir? Hocam? Genişletmek için tıkla... Zaten son cihaz olduğu için artılarını saymaya gerek yok. Eksisi ise arkasının cam olduğundan dolayı eksi sayabiliriz kırılma konusunda. Isınma ile ilgili sorunları vardı ama güncelleme ile çözdüler.
MTurkmn dedi: Yani sanırım kılıf almak şart. + ve eksileri nelerdir? Hocam? Genişletmek için tıkla... Zaten son cihaz olduğu için artılarını saymaya gerek yok. Eksisi ise arkasının cam olduğundan dolayı eksi sayabiliriz kırılma konusunda. Isınma ile ilgili sorunları vardı ama güncelleme ile çözdüler.