iPhone 13 ve iPhone 16e arasından hangisi alınmalı?

rilkway

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım ve fiyat farkı çok fazla yok. Oyun oynamayan birisiyim, sadece sosyal medya kullanıyorum ve genel de fotoğraf çekmeyi de seviyorum. Hangisini almak mantıklı olur? Kamera açısından birileri çok fazla 16e'yi eleştirirken, bir kısım da çok daha iyi diyor. Batarya konusunda da 9 saat ekran süresi verdiğini söylüyor, 16e kullanıcıları. Sizin düşünceniz nedir acaba?

Kıyas bile edilmez hocam tabii ki 16e. Aralarında 3 sene fark var 16e ye yapay zeka desteği de var. İphone 13 son güncellemesini aldığı zaman 16e nin en az 3 sene farkı olacak.

Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Ve fiyat farkı çok fazla yok. Oyun oynamayan birisiyim, sadece sosyal medya kullanıyorum ve genel de fotoğraf çekmeyi de seviyorum. Hangisini almak mantıklı olur? Kamera açısından birileri çok fazla 16E'yi eleştirirken, bir kısım da çok daha iyi diyor. Batarya konusunda da 9 saat ekran süresi verdiğini söylüyor, 16e kullanıcıları. Sizin düşünceniz nedir acaba?

Geniş açıyla çok işim yok dersen 16e her konuda önde.

16e ana kamerası çok iyi falan da ne optik Zoom var ne geniş açı var. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız ana kamera dışında opsiyonunuz yok. iPhone 13 eski artık. Para vermey edeğmez. 16e ile aynı fiyata iPhone 15 alabiliyorsunuz. Samsung tarafında S24 ve S25 alabilirsiniz. Düz model IPhone'lardan çok daha dolu özellikleri var. 16e ile 13 arasında 16e daha iyi. Sırf geniş açı için 13 alınmaz.

16e ana kamerası çok iyi falan da ne optik Zoom var ne geniş açı var. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız ana kamera dışında opsiyonunuz yok. iPhone 13 eski artık. Para vermey edeğmez. 16e ile aynı fiyata iPhone 15 alabiliyorsunuz. Samsung tarafında S24 ve S25 alabilirsiniz. Düz model IPhone'lardan çok daha dolu özellikleri var. 16e ile 13 arasında 16e daha iyi. Sırf geniş açı için 13 alınmaz.

Arkadaşın da dediklerine katılıyorum. Sırf iPhone olsun demezseniz eğer S24 veya S25 kısmına bakmanızı öneririm.

Senin yerinde olsaydım gider iPhone 16e fiyatına 2. elde temiz 13 pro alırdım. Düz baz model olan 13 eski kalmış bir cihaz, 16e ise çok kırpılmış bir cihaz. 13 Pro dolu dolu ve diğerlerine göre daha fiyatının hakkını veriyor. Ben 13 Pro kullanıyorum.

Sorunun cevabına gelecek olursam 16e almalısın derim, çünkü Apple Intelligence biraz daha güncellenince telefon deneyimin baştan aşağı değişebilir.

Mümkünse ikisinden de uzak dur. Bence 16e kötü bir telefon. O fiyata güzel bir Android telefon bulursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı