15 tatilden onceki hafta yapılan devamsızlık silinir mi?

egecebeci55

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 15 tatilden once pazartesinden itibaren persembeye kadar gitmedim. Sildirme suresi 5 is gunu oluyor. Salidan itibaren olanlari okulun acildigi ilk gun sildirebilir miyim?

Ben fen lisesindeydim bizim okulda uni için sorun olmasın diye silerlerdi ama okuluna göre değişir arkadaşlarına veya üst dönemlerine sorman iyi olur her zaman dedikodulardan çıkıyor ne olduğu.

Devamsızlık yaptıysan en fazla özürlüye çevirirsin. Şu da var eğer o süreçte herhangi bir etkinlik yapıldı ise müdür veya müdür yardımcısı ile konuşarak kendini faaliyetli gösterebilirsin. Bu durumu her okul yapmaz ancak bazıları yapıyor sormakta fayda var. Bunu çok zorda kalırsan sormanı da ayrıca tavsiye ederim Kolay gelsin

Devamsızlık yaptıysan en fazla özürlüye çevirirsin. Şu da eğer o süreçte herhangi bir etkinlik yapıldı ise müdür veya müdür yardımcısı ile konuşarak kendini faaliyetli gösterebilirsin. Bu durumu her okul yapmaz ancak bazıları yapıyor sormakta fayda var. Kolay gelsin
ozurluye cevirecegim bizim okulda yapiyor zaten sadece o sure gecmis oluyor mu onu bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı