15 Temmuz Resmi Tatili Kaldıracak Kutlamalar İptal Edilecek İddiası!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şehitlik ve gazilik ile alay etmiyorum, şehit olanlar ne yazık ki bir hiç uğruna şehit oldu gazi olanlar da şüpheli zaten. Darbeden sonra bir sürü fetullahçı siyasi ve fetullah ile fotoğrafı olan siyasi varken gidip binlerce insanı mağdur ettiler boşu boşuna işlerinden çıkarttılar, bylock diye saçma bir şey çıkartıp hayatında bylock kullanmamış kişileri içeri aldılar. Bu mu Darbe? Ben burada bir oyundan başka bir şey göremiyorum. Ayrıca bu akp yandaşları sokağa çıktık sokağa çıktık diye geziniyorlar ama reislerinin eskiden fetullah ile oldukça yakın olduğunu bilmiyorlardı herhalde. Her şeyi alay konusu yapmıyorum ve vatanımı da çok seviyorum. Doğruları görmen dileği ile.
 
Bunların üstüne sen 15 Temmuz'u resmi tatil olmasını iptal edecem. Ve anma törenlerini kaldıracam dersen siyasi bir tavır almış taraf seçmiş olursun.
Ben 250 şehidin kanı, ruhu için tatil olmasını, onlara şeref duyduğumuzu ve her yıl anmamızı isteyen birisiyim. Kısacası tatil olmasın diyip taraf tutan birisi değilim. Çok şükür değilim, olmadım da.
 
En son bu şöyle mi FETÖ'cü bir hainden duymuştum. Bunu ilk ortaya çıkartan da onlardı. Sanki yönetim sana bi' el atsa fena olmayacak gibi.

Konuşmam ağrınıza mı gitti? Fetullah ile fotoğrafları olan ben değilim yalnız. Fetöcü hain mi? Din adamlarının devlete alınmasına ve siyasiler ile yakın olmasına karşıyım ben.
 
Terör örgütünün lideri 10 sene önce ölseydi tabutunda dikilecekler burada vatan millet sakarya edebiyatı yapıyor. Hop, yerim sizin milliyetçiliğinizi.

Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek yol, medeniyet yoludur.
 
Kaldırılsın zaten. Sahte bir direnişi kutlamaya gerek yok!

Sizi empatiye çağırıyorum, tabii ki ne olduğunu biliyorsanız.
Empati: Empati, eşduyum ya da duygudaşlık, bir başkasının duygularını, içinde bulunduğu durum ya da davranışlarındaki motivasyonu anlamak ve içselleştirmek demektir. Kendi duygularını başka nesnelere yansıtmak anlamında da kullanılır.
 
2004 MGK da Akpnin önüne Fetö cüler ordu içinde ve devlet kurumların da yapılanıyor diye dosya konuyor. Dosya kenara itiliyor! Her an Ordu darbe yapacak korkusuyla yaşayan Akp tercihini Fetöcülerden yana kullanıp! Bugüne geliyoruz.
15 Temmuz'un cart curt demokrasi naraları tamamen "SUÇLULUK PSİKOLOJİSİ" suçu üstünden atmak, mağduriyet yaratmak içindir...
 
Bu bir anma günü, kimse çıkıp festival düzenlemiyor zaten. Tiyatro diyenler de o gece sürüsüne bereket gördüğüm ekmek ve ATM kuyruğuna girmiş olacaklar ki olayı tam idrak edememişler.
 

Araştırılmasına izin verilmeyen dinci darbe günü. Din adamlarını devletin içine alarak ilk hatayı yapmışlardı zaten.

Tarikatlara bu kadar imkan tanınmış ve yaptıkları görmezden gelinmişken hala daha vatan millet Sakarya mantığıyla konuşan kişileri görmek çok tuhaf.
 
Tarikatlara bu kadar imkan tanınmış ve yaptıkları görmezden gelinmişken hala daha vatan millet Sakarya mantığıyla konuşan kişileri görmek çok tuhaf.
Devlete tarikatları Vatan Millet Sakarya mantığıyla konuşanlar sokmadı. Mesele de o zaten hiçbir zaman Vatan Millet Sakarya demediler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…