15 TL'lik Ucuz Etler!

Makaleler
9
Daha fazla  
Bu kadar iğrenç bir eti ilk defa yiyorum. 2 saat önce gittim aldım pişirdim. Bu arada A101'den aldım daha yeni gelmiş STT 20.06.2018 lanet olsun nereden aldım. Şu an hafif bir kusma isteği var iyi ki ayran da almışım yanında. Geri kalanını çöpe atacağım. İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu be. Küfür etmemek için bura da zor tutuyorum kendimi. Daha önce BİM'den alırdım kabul edilebilirdi. Bir daha asla almayacağım gidip 15 TL'ye mahalle kasabından alacağım hiç değilse ne olduğu belli etin. Buradan siz değerli kardeşlerimi ve abilerimi bu konu da uyarmak ve bilgilendirmek için açtım konuyu. Gidip çöpe boşaltacağım geri kalanı. Buradan eşinin 15 TL'ye et aldığını söyleyene selamlar. Herkes biliyor sizin gidip o ucuz eti yemediğinizi. -

Bırak insan sağlığını insan hayatı çok ucuz bu ülkede.
Sıkıntı yasaların bize uygulanmamasında. Eğer ki büyük devlet adamı falansanız o zaman uygulanıyor. Örnek: Biri size küfür veya tehdit mi etti gidip savcılığa suç duyurusu bulunsanız takipsizlik verilir. Ama bu hükümetteki kişilere gidin hakaret edin rahat bırakmıyorlar dava açılıyor size aynı zamanda fişlenip hiçbir işe alınmıyorsunuz.
Bizde almıştık ama bahsettiğiniz kadar kötü olmayı bırak kötü bile değildi.
Bu durumu 3. kez yaşıyorum. Daha önce de oldu ama hiç bu kadar kötü değildi, daha demin 2 defa af edersiniz kustum.

@ProfTech Böyle farkindalik yapan konularinizin artmasi dilegi ile sizi takibe aldim.
Böyle et satanlarin Allah bin belasini versin insallah. Ve ayrica ilaveten Amin diyorum.
-
Edit
-

Konuyu arastirdim su video gayet aciklayici sanirim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam ben de gıcığım bu baştakileri, hepsi yerin dibine batsın, beni bilen bilir bu forumda. Şimdi, uzun zmandır, kilosu 29 TL olan kıymadan alıyoruz(A101'den), hiç sıkıntı çıkmadı. Hatta peder bey, son gün kalmış ürünleri daha da ucuza alıyor, 12,50 TL gibi fiyatlara yarım kilosu, onda da sorun olmadı, yaşıyoruz. Kuşbası et ise kıyma kadar sık almamakla beraber, son kullanma tarihi, son gün kala yine aldık (ucuza, yani zaten ucuz, son gün kalınca 1-2 TL daha ucuz yarım kilosu) yine bir şey olmadı. Sadece kıymadan kıkırdak çıkabiliiyor o kadar, pek kaliteli değil.

Konuyu arastirdim su video gayet aciklayici sanirim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dediğim gibi BIM kabul edilebilir. Ama A101 de ki lanet olsun bir daha alırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye gibi tarım alanları geniş, verimli olan ve üretici geçmişi olan bir ülkeye yakışmayan bir tablo.

Türkiye gibi tarım alanları geniş, verimli ve üretici geçmişi olan bir ülkeye yakışmayan bir tablo.
Dışarıdan ithal edeceklerine ülke de ki çiftçiye besicilere destek verseler hem kaliteli olur sağlıklı olur hem de islamı esaslara göre kesilir dağıtılır. Elin gevuru Ya Allah bismillah diye kesecek sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…