ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.255 Makaleler 3 Çözümler 195 27 Mart 2022 #21 gamerkral15 dedi: Arkadaşlar diskin çalıntı olması ne gibi sıkıntı yaratabilir Genişletmek için tıkla... Ürünün sahibi dava açabilir. Muhtemelen kazanır da.
gamerkral15 dedi: Arkadaşlar diskin çalıntı olması ne gibi sıkıntı yaratabilir Genişletmek için tıkla... Ürünün sahibi dava açabilir. Muhtemelen kazanır da.
G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 27 Mart 2022 #22 gokmencan dedi: Dostum aslında bit pazarı denmez bizim mahalledeki normal pazarın alt sokağında ucuza kıyafet vs. satan bir yer vardı bir baktım disk aldım ben de Genişletmek için tıkla... Anladım ItsAllGoodman dedi: Ürünün sahibi dava açabilir. Muhtemelen kazanır da. Genişletmek için tıkla... Sahibi nerden bilebilir diskin başkasında olduğunu
gokmencan dedi: Dostum aslında bit pazarı denmez bizim mahalledeki normal pazarın alt sokağında ucuza kıyafet vs. satan bir yer vardı bir baktım disk aldım ben de Genişletmek için tıkla... Anladım ItsAllGoodman dedi: Ürünün sahibi dava açabilir. Muhtemelen kazanır da. Genişletmek için tıkla... Sahibi nerden bilebilir diskin başkasında olduğunu
G gokmencan Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #23 F 16 Fighting Falcon dedi: Markası ve modeli nedir?? Genişletmek için tıkla... Seagate Mobile HDD
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.255 Makaleler 3 Çözümler 195 27 Mart 2022 #24 gamerkral15 dedi: Sahibi nerden bilebilir diskin başkasında olduğunu. Genişletmek için tıkla... Takip ederse bulur. İçinde değerli veriler varsa polise gidebilir. Polis de kime satıldığını bulur. Düşük ihtimal ama mümkün.
gamerkral15 dedi: Sahibi nerden bilebilir diskin başkasında olduğunu. Genişletmek için tıkla... Takip ederse bulur. İçinde değerli veriler varsa polise gidebilir. Polis de kime satıldığını bulur. Düşük ihtimal ama mümkün.
G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 27 Mart 2022 #25 ItsAllGoodman dedi: Takip ederse bulur. İçinde değerli veriler varsa polise gidebilir. Polis de kime satıldığını bulur. Düşük ihtimal ama mümkün. Genişletmek için tıkla... Anladım ama suç satıcıda olmaz mı?
ItsAllGoodman dedi: Takip ederse bulur. İçinde değerli veriler varsa polise gidebilir. Polis de kime satıldığını bulur. Düşük ihtimal ama mümkün. Genişletmek için tıkla... Anladım ama suç satıcıda olmaz mı?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 27 Mart 2022 #26 Çalıntı olduğunu sanmıyorum. Hurdacılardan, şirketlerden kilo hesabı alınıyor. Sonra kafalarına göre fiyat biçiyorlar.
Çalıntı olduğunu sanmıyorum. Hurdacılardan, şirketlerden kilo hesabı alınıyor. Sonra kafalarına göre fiyat biçiyorlar.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 27 Mart 2022 #27 Konu sahibinin bir suçu olmaz bu durumda. Bu adam sattı ben de aldım der, HDD'yi teslim eder. 15 lira için bişey olmaz.
Konu sahibinin bir suçu olmaz bu durumda. Bu adam sattı ben de aldım der, HDD'yi teslim eder. 15 lira için bişey olmaz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.255 Makaleler 3 Çözümler 195 27 Mart 2022 #28 gamerkral15 dedi: Anladım ama suç satıcıda olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Alan da satan da suçlu olur. Çalıntı arabalar da aynı şekilde.
gamerkral15 dedi: Anladım ama suç satıcıda olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Alan da satan da suçlu olur. Çalıntı arabalar da aynı şekilde.
G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 27 Mart 2022 #29 ItsAllGoodman dedi: Alan da satan da suçlu olur. Çalıntı arabalar da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim
ItsAllGoodman dedi: Alan da satan da suçlu olur. Çalıntı arabalar da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim
G gokmencan Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #30 ItsAllGoodman dedi: Takip ederse bulur. İçinde değerli veriler varsa polise gidebilir. Polis de kime satıldığını bulur. Düşük ihtimal ama mümkün. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmalıyım şuan
ItsAllGoodman dedi: Takip ederse bulur. İçinde değerli veriler varsa polise gidebilir. Polis de kime satıldığını bulur. Düşük ihtimal ama mümkün. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmalıyım şuan