- Makaleler
- 3
Ürünün sahibi dava açabilir. Muhtemelen kazanır da.Arkadaşlar diskin çalıntı olması ne gibi sıkıntı yaratabilir
Ürünün sahibi dava açabilir. Muhtemelen kazanır da.Arkadaşlar diskin çalıntı olması ne gibi sıkıntı yaratabilir
AnladımDostum aslında bit pazarı denmez bizim mahalledeki normal pazarın alt sokağında ucuza kıyafet vs. satan bir yer vardı bir baktım disk aldım ben de
Sahibi nerden bilebilir diskin başkasında olduğunuÜrünün sahibi dava açabilir. Muhtemelen kazanır da.
Seagate Mobile HDDMarkası ve modeli nedir??
Takip ederse bulur. İçinde değerli veriler varsa polise gidebilir. Polis de kime satıldığını bulur. Düşük ihtimal ama mümkün.Sahibi nerden bilebilir diskin başkasında olduğunu.
Takip ederse bulur. İçinde değerli veriler varsa polise gidebilir. Polis de kime satıldığını bulur. Düşük ihtimal ama mümkün.
Alan da satan da suçlu olur. Çalıntı arabalar da aynı şekilde.Anladım ama suç satıcıda olmaz mı?
Anladım teşekkür ederimAlan da satan da suçlu olur. Çalıntı arabalar da aynı şekilde.
Peki ne yapmalıyım şuanTakip ederse bulur. İçinde değerli veriler varsa polise gidebilir. Polis de kime satıldığını bulur. Düşük ihtimal ama mümkün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.