4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 27 Mart 2022 #31 ItsAllGoodman dedi: Alan da satan da suçlu olur. Çalıntı arabalar da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Peki sorarım sana alan kişi çalıntı olduğunu nereden bilsin?
ItsAllGoodman dedi: Alan da satan da suçlu olur. Çalıntı arabalar da aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Peki sorarım sana alan kişi çalıntı olduğunu nereden bilsin?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 27 Mart 2022 #32 Hiç bişey olmaz arkadaşlar rahat olun biraz. Alan kişi durumu nereden bilecek? En kötü polislere teslim edersin, ki sanmıyorum.
Hiç bişey olmaz arkadaşlar rahat olun biraz. Alan kişi durumu nereden bilecek? En kötü polislere teslim edersin, ki sanmıyorum.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 27 Mart 2022 #33 gokmencan dedi: Peki ne yapmalıyım şuan Genişletmek için tıkla... İçiniz rahat olsun. Tanıdığım bit pazarında satıcı. Öyle bir şeyle karşılaşma ihtimaliniz düşük ama dikkat edin. Low Level Format atmanızı öneririm.
gokmencan dedi: Peki ne yapmalıyım şuan Genişletmek için tıkla... İçiniz rahat olsun. Tanıdığım bit pazarında satıcı. Öyle bir şeyle karşılaşma ihtimaliniz düşük ama dikkat edin. Low Level Format atmanızı öneririm.
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #34 ItsAllGoodman dedi: Ürünün sahibi dava açabilir. Muhtemelen kazanır da. Genişletmek için tıkla... Ablamın okulun verdiği bilgisayar çalınmıştı. Polise bildirdiler bundan 7 sene önce daha geçen hırsız bulunmuştu. Pek bir şey olmuyor yani. Hırsıza ne olduğunu da bilmiyoruz kağıt geldi sadece
ItsAllGoodman dedi: Ürünün sahibi dava açabilir. Muhtemelen kazanır da. Genişletmek için tıkla... Ablamın okulun verdiği bilgisayar çalınmıştı. Polise bildirdiler bundan 7 sene önce daha geçen hırsız bulunmuştu. Pek bir şey olmuyor yani. Hırsıza ne olduğunu da bilmiyoruz kağıt geldi sadece
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 27 Mart 2022 #35 HDD kötü değil. Ben olsam kendim kullanırdım.
G gokmencan Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #36 F 16 Fighting Falcon dedi: HDD kötü değil. Ben olsam kendim kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Polorchen dedi: İçiniz rahat olsun. Tanıdığım bit pazarında satıcı. Öyle bir şeyle karşılaşma ihtimaliniz düşük ama dikkat edin. Low Level Format atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum formatladım şuan
F 16 Fighting Falcon dedi: HDD kötü değil. Ben olsam kendim kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Polorchen dedi: İçiniz rahat olsun. Tanıdığım bit pazarında satıcı. Öyle bir şeyle karşılaşma ihtimaliniz düşük ama dikkat edin. Low Level Format atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum formatladım şuan
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.255 Makaleler 3 Çözümler 195 27 Mart 2022 #37 gokmencan dedi: Peki ne yapmalıyım şu an? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir şey olmaz da riske girmemek için bir daha almayın bu kadar ucuza.
gokmencan dedi: Peki ne yapmalıyım şu an? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir şey olmaz da riske girmemek için bir daha almayın bu kadar ucuza.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 27 Mart 2022 #38 ItsAllGoodman dedi: Muhtemelen bir şey olmaz da riske girmemek için bir daha almayın bu kadar ucuza. Genişletmek için tıkla... Video kaydı alabilir.
ItsAllGoodman dedi: Muhtemelen bir şey olmaz da riske girmemek için bir daha almayın bu kadar ucuza. Genişletmek için tıkla... Video kaydı alabilir.
Painlower412 Picopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 663 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #39 ItsAllGoodman dedi: Eğer çalıntıysa başınızı derde sokabilir. Genişletmek için tıkla... -Başınız soruna girmez, belli bir ücretten yüksek değil ise (8000 TL idi galiba) sorun olmaz.
ItsAllGoodman dedi: Eğer çalıntıysa başınızı derde sokabilir. Genişletmek için tıkla... -Başınız soruna girmez, belli bir ücretten yüksek değil ise (8000 TL idi galiba) sorun olmaz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.255 Makaleler 3 Çözümler 195 28 Mart 2022 #40 Painlower412 dedi: -Başınız soruna girmez, belli bir ücretten yüksek değil ise (8000 TL idi galiba) sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... İçinde verilerim vardı der zaten. Önemli olan fiyatı değil içindekiler.
Painlower412 dedi: -Başınız soruna girmez, belli bir ücretten yüksek değil ise (8000 TL idi galiba) sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... İçinde verilerim vardı der zaten. Önemli olan fiyatı değil içindekiler.