Peki sorarım sana alan kişi çalıntı olduğunu nereden bilsin?Alan da satan da suçlu olur. Çalıntı arabalar da aynı şekilde.
Peki sorarım sana alan kişi çalıntı olduğunu nereden bilsin?Alan da satan da suçlu olur. Çalıntı arabalar da aynı şekilde.
İçiniz rahat olsun. Tanıdığım bit pazarında satıcı. Öyle bir şeyle karşılaşma ihtimaliniz düşük ama dikkat edin. Low Level Format atmanızı öneririm.Peki ne yapmalıyım şuan
Ablamın okulun verdiği bilgisayar çalınmıştı. Polise bildirdiler bundan 7 sene önce daha geçen hırsız bulunmuştu. Pek bir şey olmuyor yani. Hırsıza ne olduğunu da bilmiyoruz kağıt geldi sadeceÜrünün sahibi dava açabilir. Muhtemelen kazanır da.
Teşekkür ederimHDD kötü değil. Ben olsam kendim kullanırdım.
Teşekkür ederim dostum formatladım şuanİçiniz rahat olsun. Tanıdığım bit pazarında satıcı. Öyle bir şeyle karşılaşma ihtimaliniz düşük ama dikkat edin. Low Level Format atmanızı öneririm.
Muhtemelen bir şey olmaz da riske girmemek için bir daha almayın bu kadar ucuza.Peki ne yapmalıyım şu an?
Video kaydı alabilir.Muhtemelen bir şey olmaz da riske girmemek için bir daha almayın bu kadar ucuza.
Eğer çalıntıysa başınızı derde sokabilir.
İçinde verilerim vardı der zaten. Önemli olan fiyatı değil içindekiler.-Başınız soruna girmez, belli bir ücretten yüksek değil ise (8000 TL idi galiba) sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.