15 TL'ye Arduino uno r3 klone dccduino uno Almak

mustafa oku

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde Arduino uno r3 modelinin klone versiyonunu aldım. 15 tl gibi komik bir rakama. Dccduino uno ( F1Depo.com | Lipo Piller, Robot Malzemeleri, Robot Sensörleri )
temin etmek isteyen arkadaşlar şu linkten ulaşabilir. Dccduino Uno | Arduino Uno Klon + Usb Kablo (Kolay Kurulum) | | Arduino uno | | F1 Depo

238346-800x800.jpg

Pek sağlıklı olduğunu sanmıyorum. Birkaç kullanımdan sonra pinler güç sağlayamaz olur zaten pek kaliteli yapılmaz klonlar. Birde 15TL olunca elinde patlamamasına dikkat et bence:ROFL::ROFL:.

1 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.. gayet iyi :sinsi::sinsi: .. hatta bi abimiz otomat makinesi imal ediyor o bile kullanıyor..
gayet iyi yani. .:sentinel: . tabi en iyisi orjinalini kullanmak .. ama piayasada ORJİNAL KUTU içinde satılan çok sahte ürün var ve fiyatlarda 45 tl civarı .. sonuç olarak ya ORJİNAL ARDUİNO yada Dccduino uno alcan F1Depo.com | Lipo Piller, Robot Malzemeleri, Robot Sensörleri dan ..

Bende Orjinal Arduino UNO ve Arduino Leonardo var. Gayet memnunum. Klon ürünün orjinal performansını vereceğini de sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı