15 yaş, aşı olacak mısınız?

Kimseye bir gönderme yapmıyorum, seni forumda daha ilk defa görüyorum. Ne gibi bir zararın olabilir bana? Herkesin fikrine saygımız var, ben sorduğunuz soruları da cevapladım. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz, yazdıklarımı üstünüze alındıysanız; bu benim sorunum değildir. Eğer bir kırgınlığınız varsa kusura bakmayın.
Başka bir sorum yok hocam teşekkürler aşılar hakkında yeterince bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum zaten verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim. Tekrar ekleyeyim şuan da ben istesem bile ailemin izni olmadan aşı olamıyorum ki ailem de kendileri olmuş olmalarına rağmen bana aşı yaptırmayacaklarını söylüyor neyse artık tekrardan verdiğiniz bilgiler için teşekkürler iyi günler.

Sinovac'ta koruma etkisi çok yok ayrıca yurt dışına çıkabilmek için 2 doz mRNA aşısı olmak lazım.
Evet, yok. Devlet boş durmaktansa Sinovac aşısını kullanmayı tercih ettiler ilk başta, kendileri de varyantlara karşı etkisinin olmayacağını (düşük olacağını) biliyorlardı. 3. aşı olayı ondan dolayı var zaten, yurt dışına çıkacak kişi sayısı belli ve bu kişilerde BioNTech aşıları olmuş oluyorlar genellikle.

Evet, yok. Devlet boş durmaktansa Sinovac aşısını kullanmayı tercih ettiler ilk başta, kendileri de varyantlara karşı etkisinin olmayacağını (düşük olacağını) biliyorlardı. 3. aşı olayı ondan dolayı var zaten, yurt dışına çıkacak kişi sayısı belli ve bu kişilerde BioNTech aşıları olmuş oluyorlar genellikle.
Sinovac'ın koruması yoksa neden insanları hala bu aşıyı yapıyorlar mantıksız değil mi? Merak ettiğimden soruyorum.

Başka bir sorum yok hocam teşekkürler aşılar hakkında yeterince bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum zaten verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim. Tekrar ekleyeyim şuan da ben istesem bile ailemin izni olmadan aşı olamıyorum ki ailem de kendileri olmuş olmalarına rağmen bana aşı yaptırmayacaklarını söylüyor neyse artık tekrardan verdiğiniz bilgiler için teşekkürler iyi günler.
Rica ederim, iyi forumlar dilerim...
Sinovac'ın koruması yoksa neden insanları hala bu aşıyı yapıyorlar mantıksız değil mi? Merak ettiğimden soruyorum.
Geleneksel aşı olmak isteyen insanlar var, genel sebebi bundan ötürü. 3. aşı olarak BioNTech oluyorlar zaten koruyuculuğu artırmak için. Ülkede ilk başta BioNTech aşısı tedariki sağlanamadığı için Sinovac aşılar boş durmaktansa yapıldı, devlette bunun farkındaydı.

Sinovac'ta koruma etkisi çok yok ayrıca yurt dışına çıkabilmek için 2 doz mrna aşısı olmak lazım.

O kol ağrısını neden herkes taktı anlamıyorum sizin için söylemiyorum tabii endişelenmeye gerek yok o tetanos aşıları da kol ağrısı yapıyordu umarım yan etki göstermez ilerleyen günlerde geçmiş olsun.

Belirtmek istedim ben sadece arkadaşa çoğu kişide oluyor bu yarın geçer zaten. Yoksa zaten önemli bir etki yapsa ilk 30 dakika içinde yapıyormuş.

Belirtmek istedim ben sadece arkadaşa çoğu kişide oluyor bu yarın geçer zaten. Yoksa zaten önemli bir etki yapsa ilk 30 dakika içinde yapıyormuş.
Kol ağrısı her aşıda olur. Aşı olduktan sonra 30 dakika boyunca hastane çevresinde bekletiliyorsunuz zaten, bir sorun oluşursa müdahale edilmesi için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı