15 yaş futbol için geç mi?

YEaRS

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle. 15 yaşıma temmuz ayında gireceğimi belirtmek isterim. Yaz tatili gelince hem gençliğin kurslarına hem de altyapı seçmeleri olursa girmeyi düşünüyorum ancak 15 yaş geç olma kaygısı var bende. Bu zamana kadar hep dışarılarda ve okul takımlarında oynadım. Hiç altyapı geçmişim olmadı. Alırlar mı ki? Bir de forvet oyuncusuyum. Okul takımlarında Kırşehir'e karşı gol krallığım var (Kırşehir'deki çoğu okula karşı).

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar öncelikle. 15 yaşıma temmuz ayında gireceğimi belirtmek isterim. Yaz tatili gelince hem gençliğin kurslarına hem de altyapı seçmeleri olursa girmeyi düşünüyorum ancak 15 yaş geç olma kaygısı var bende. Bu zamana kadar hep dışarılarda ve okul takımlarında oynadım. Hiç altyapı geçmişim olmadı. Alırlar mı ki? Bir de forvet oyuncusuyum. Okul takımlarında Kırşehir'e karşı gol krallığım var (Kır
Selamlar öncelikle. 15 yaşıma temmuz ayında gireceğimi belirtmek isterim. Yaz tatili gelince hem gençliğin kurslarına hem de altyapı seçmeleri olursa girmeyi düşünüyorum ancak 15 yaş geç olma kaygısı var bende. Bu zamana kadar hep dışarılarda ve okul takımlarında oynadım. Hiç altyapı geçmişim olmadı. Alırlar mı

Ki? Bir de forvet oyuncusuyum. Okul takımlarında Kırşehir'e karşı gol krallığım var (Kırşehir'deki çoğu okula karşı).
Futbolda iyisen git evde kas çalış yeme içmeye dikkat et 15 yaş geç değil ben mesela 13'üm ara sıra bıraktığım oldu 2 yılda kendimi bayağı geliştirdim süper oynuyorum yasitlarimla falan yarisiyorum her sabah koş (hafta sonları) top sür duvara pas at halı sahalara git anlayacağın 15 yaş başlamak için geç değil tamam mı dostum.

Selamlar öncelikle. 15 yaşıma temmuz ayında gireceğimi belirtmek isterim. Yaz tatili gelince hem gençliğin kurslarına hem de altyapı seçmeleri olursa girmeyi düşünüyorum ancak 15 yaş geç olma kaygısı var bende. Bu zamana kadar hep dışarılarda ve okul takımlarında oynadım. Hiç altyapı geçmişim olmadı. Alırlar mı ki? Bir de forvet oyuncusuyum. Okul takımlarında Kırşehir'e karşı gol krallığım var (Kırşehir'deki çoğu okula karşı).

Sen de bir Tsubasa olabilirsin hiçbir yaş geç değildir dostum ama ufak ufak altyapılara adım at çünkü adım atmadığın her süre sana zarar 18'e kadar parlama şansın var 18'den sonra çok zor inanıyorum ben sana yaparsın..

Dosya Ekleri

• sezon-1.jpg
    sezon-1.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 9

Sıfır geçmiş olması bayağı büyük handikap. Ama ne kadar yetenekli olursanız olun torpil şart. Yoksa seçmeye girip zorlamaktan başka çare yok.

Sıfır geçmiş olması bayağı büyük handikap. Ama ne kadar yetenekli olursanız olun torpil şart. Yoksa seçmeye girip zorlamaktan başka çare yok.

Bak ben mesela senin gibi forvet oyuncusuyum ama maçlarda biticiligim kötü ama insan hırs yapınca gerçekten başarıyor ben bayağı hırs yaptım yazın çok top sektirdim anlayacağın sabır işleri bunlar şu an top sektirme rekorum kaç biliyor musun, övünmek gibi olmasın ama 700 her rekordan 100 kere daha fazla sektiriyorum her gün mahallede çalışıyorum sende çalış her maç öncesi kendime diyorum ki bu maç iyi oynayacağım bazı maçlar güzel bazıları hüsran oluyor kazanmak için de kaybetmek lazım 15 yaş hiç geç değil istersen yarın başla. Ha bir de maradona in günlük rutinini bir izle eğlenceli oluyor😀 sormak istediğin varsa sorabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı