15 yaş futbol için geç mi?

Yeteneğin ve çalışma arzun varsa devam etmelisin bence. Tek bir klübe başvurmanla da yetmez. Oradan reddedilirsen bu senin başarısız ya da kötü olduğun anlamına gelmez. Eğer istiyorsan daha fazla kulüp kovalamanı tavsiye ederim. Ailen destekçiyse, sende bu işi gerçekten istiyorsan bence 20-22 yaşlarına kadar elinden geleni hatta fazlasını zorla. Kaldı ki benim zamanım geçmemiş olsa ve beni bıraksalar 25 yaşıma kadar denerdim..
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim abi. Yüce Allah hepimizin hedeflerini gerçekleştirmesinde yardımcısı olsun. Saygılar. Deneyeceğim inşallah olur.

Hocam bende soru soracağım ben 15 yaşındayım 12 yaşından beri ilgim var dribling iyi pas orta şut iyi bir futbol kursuna girsem başarabilir miyim bilmiyorum ve ben içkici bir aile yaşıyorum ve anlayışları çok kötü🙂 ama biraz anlayışlılar(babam hariç hergün içer) başarabilir miyim
Estağfurullah kardeşim, ben sadece deneyimlerimi paylaştım. Hayatta pişman olmam, hayırlısıymış der geçerim ama hayatımda "keşke" dediğim tek durumu da başkasına yardımcı olması amaçlı yazıya döktüm. İnşallah dilediğin gibi futbolcu olursun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı