15 yaş için en iyi kart nedir?

İş Bankası ilk imza kartı harcama yapabiliyorsun fakat havale EFT yapamıyorsun. İninal ya da Papara'nın 18 yaş altına veriyor mu bilmiyorum ama bunları önerebilirim.

Papara Black al geç. Aman İninale bulaşma. Aylık 2 TL çekiyor.
Hahah neden ki?
Sadece yatırdığın ayın 2 TL'sini alıyor, ayrıca neftlix üyelğimde geçen sefer 15 TL'sini kendiler ödedi.

O dediğin kampanyayı Papara'da yapıyor.

Hahah neden ki?
Sadece yatırdığın ayın 2 TL'sini alıyor, ayrıca neftlix üyelğimde geçen sefer 15 TL'sini kendiler ödedi.

Hiç para transferi yapmayı denedin mi . 5 TL atayım derken 1 TL kesiyor. Her ay 2 TL kesiyor. 15 TL sence yanına kar mı kalıyor . En az 1 yıl kullandığını düşünürsek güzel kafa .

Papara Black al geç. Aman İninale bulaşma. Aylık 2 TL çekiyor.

O dediğin kampanyayı Papara'da yapıyor.

Papara Black fiziksel bir kart değil yalnız.
İninal gibi fiziksel bir kart ile karşılaştırmak saçma olur
Hiç para transferi yapmayı denedin mi . 5 TL atayım derken 1 TL kesiyor. Her ay 2 TL kesiyor. 15 TL sence yanına kar mı kalıyor . En az 1 yıl kullandığını düşünürsek güzel kafa .

Ben sadece haracayacağım zaman yüklüyorum.
Ayrıca kesinti bankadan bankaya değişiyor.

İninal alırsan kartta para varsa her ay 2 TL çeker. Papara alırsan cashback gibi güzel fırsatları var. Rahat rahat kullanırsın. Tavsiyem papara olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…