15 yaş için en iyi kart nedir?

Papara Black al geç. Aman İninale bulaşma. Aylık 2 TL çekiyor.
Hahah neden ki?
Sadece yatırdığın ayın 2 TL'sini alıyor, ayrıca neftlix üyelğimde geçen sefer 15 TL'sini kendiler ödedi.

O dediğin kampanyayı Papara'da yapıyor.

Hahah neden ki?
Sadece yatırdığın ayın 2 TL'sini alıyor, ayrıca neftlix üyelğimde geçen sefer 15 TL'sini kendiler ödedi.

Hiç para transferi yapmayı denedin mi :D. 5 TL atayım derken 1 TL kesiyor. Her ay 2 TL kesiyor. 15 TL sence yanına kar mı kalıyor :D. En az 1 yıl kullandığını düşünürsek güzel kafa :D.

Papara Black al geç. Aman İninale bulaşma. Aylık 2 TL çekiyor.

O dediğin kampanyayı Papara'da yapıyor.

Papara Black fiziksel bir kart değil yalnız.
İninal gibi fiziksel bir kart ile karşılaştırmak saçma olur
Hiç para transferi yapmayı denedin mi :D. 5 TL atayım derken 1 TL kesiyor. Her ay 2 TL kesiyor. 15 TL sence yanına kar mı kalıyor :D. En az 1 yıl kullandığını düşünürsek güzel kafa :D.

Ben sadece haracayacağım zaman yüklüyorum.
Ayrıca kesinti bankadan bankaya değişiyor.

Papara Black fiziksel bir kart değil yalnız.
İninal gibi fiziksel bir kart ile karşılaştırmak saçma olur

Nasıl fiziksel değil? Elinde bankamatiğe sokabildiğin ismine özel kart. Ben mi yanlış anladım?

İninal alırsan kartta para varsa her ay 2 TL çeker. Papara alırsan cashback gibi güzel fırsatları var. Rahat rahat kullanırsın. Tavsiyem papara olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı