Bugün iş bulmaya gideceğim nerelere bakmaliyim? Beni çok yormasin istiyorum ve çok zor olmasin istiyorum ama parasi da güzel olsun istiyorum, günlük 300 TL gibi fiyatlar bana yeter, nerelere bakmaliyim? Veya bana o kadar parayı verirler mi?
Berberlere bakabilirsin sadece ayakta durmanın gerekiyor.Bugün iş bulmaya gideceğim nerelere bakmaliyim? Beni çok yormasin istiyorum ve çok zor olmasin istiyorum ama parasi da güzel olsun istiyorum, günlük 300 TL gibi fiyatlar bana yeter, nerelere bakmaliyim? Veya bana o kadar parayı verirler mi?
Sanayiye gidiyon adama soruyon ,15 20 gun bakiyo verirse oyle 500 al en azBugün iş bulmaya gideceğim nerelere bakmaliyim? Beni çok yormasin istiyorum ve çok zor olmasin istiyorum ama parasi da güzel olsun istiyorum, günlük 300 TL gibi fiyatlar bana yeter, nerelere bakmaliyim? Veya bana o kadar parayı verirler mi?
Berber az para verir saç kesmen icin 1 ay izlicen sadece temizlik yaptirirlar ayda 10k için 9 da kalkıp gidilmezBerberlere bakabilirsin sadece ayakta durmanın gerekiyor.
O kadar paralardan fazlasını vermeleri gerekir 300 lira ayda 9K yapar, şu dönemde o kadar para için çalışılmaz, kendinizi biraz da olsa zorlayın ve hedefinizi yüksek tutun.
Bu genç arkadaşımızı yanlarına alıp fazla çalıştırıp az para da verebilirler, sonuçta reşit olmadığı için stajyer maaşı alacak ama insanlarımız kurnaz olduğu için stajyer maaşını bile vereceklerinden şüpheliyim, aile bireylerine danışıp tanıdıklar vasıtasıyla bir işe girmesini öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.