15 yaş için iş önerisi

rynvoox

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün iş bulmaya gideceğim nerelere bakmaliyim? Beni çok yormasin istiyorum ve çok zor olmasin istiyorum ama parasi da güzel olsun istiyorum, günlük 300 TL gibi fiyatlar bana yeter, nerelere bakmaliyim? Veya bana o kadar parayı verirler mi?

O kadar paralardan fazlasını vermeleri gerekir 300 lira ayda 9K yapar, şu dönemde o kadar para için çalışılmaz, kendinizi biraz da olsa zorlayın ve hedefinizi yüksek tutun.

Bugün iş bulmaya gideceğim nerelere bakmaliyim? Beni çok yormasin istiyorum ve çok zor olmasin istiyorum ama parasi da güzel olsun istiyorum, günlük 300 TL gibi fiyatlar bana yeter, nerelere bakmaliyim? Veya bana o kadar parayı verirler mi?
Sanayiye gidiyon adama soruyon ,15 20 gun bakiyo verirse oyle 500 al en az

Berberlere bakabilirsin sadece ayakta durmanın gerekiyor.
Berber az para verir saç kesmen icin 1 ay izlicen sadece temizlik yaptirirlar ayda 10k için 9 da kalkıp gidilmez

Sanayide çalışmak istemiyorum hem çok yorucu hemde çok ezilmek istemiyorum berberlik olabilir, onunda parasi nasil bilmiyorum

O kadar paralardan fazlasını vermeleri gerekir 300 lira ayda 9K yapar, şu dönemde o kadar para için çalışılmaz, kendinizi biraz da olsa zorlayın ve hedefinizi yüksek tutun.

Affedersiniz ama arkadaş orada normal bir personel veya onun yarısı kadar bir işi yapacak kadar kıdemi olmadığı için 9000 TL bile çok fazla. Çünkü en iyi ihtimalle stajyer maaşı veriyorlar(6600 küsur) bir de devlet sigorta istiyor. Ya çalışacağı yer bunu verecek ya da daha düşüğünü verecek.

Bu genç arkadaşımızı yanlarına alıp fazla çalıştırıp az para da verebilirler, sonuçta reşit olmadığı için stajyer maaşı alacak ama insanlarımız kurnaz olduğu için stajyer maaşını bile vereceklerinden şüpheliyim, aile bireylerine danışıp tanıdıklar vasıtasıyla bir işe girmesini öneririm.

Bu genç arkadaşımızı yanlarına alıp fazla çalıştırıp az para da verebilirler, sonuçta reşit olmadığı için stajyer maaşı alacak ama insanlarımız kurnaz olduğu için stajyer maaşını bile vereceklerinden şüpheliyim, aile bireylerine danışıp tanıdıklar vasıtasıyla bir işe girmesini öneririm.

Aslında ailesinin çevresi biraz genişse(evet bu biraz torpili andırıyor ama değil)orada pek de düşük olmayan bir maaş ta çalışabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı